Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Allegro proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Mianowicie co mam zrobić w takiej sytuacji . kupujący nie odzywał sie 2 tyg pisałam sms ,maile ale nic cisza ,dzisiaj patrzę że wpłacił przez payu ,payu automatycznie mi wypłaciło od niego kasę ,ale ja jej już nie chce ,nie będę też przesyłki już wysyłać bo nawet nie mam już jak .Kiedy minęło 10 dni napisałam do kupującego że wracam się do allegro o zwrot prowizji i przesyłki już mu nie wyślę bo się nie odzywa a na sms pod podany numer odpisuje mi "pomyłka" . Teraz chce mu tą kasę odesłać ,napisałam wiadomość że proszę o nr konta bo kasę odsyłam czy może jakoś da się odesłać też to przez payu czy muszę czekać aż łaskawie napisze mi ten nr konta bo na allegro podanego nie ma.Jak coś namieszałam to sorry może ktos skuma o co mi chodzi .

Gość gość
Dziękuję ci dobry człowieku i życzę miłego dnia .

Gość gość
A mnie sie wydaje ze jak juz ci wyplaxilo pieniadze to nie da sie w ten sposob zwroxic tej wplaty. Ale moze sie myle. Ta opcja jest chyba tylko widoczna do momentu przelewu na rwoje konto.

Gość gość
no niestety nie mogę ich oddać przez payu bo allegro mi jej wypłaciło automatycznie i pisze że nie mogę ich zwrócić ,ale dziękuję bardzo za pomoc

Gość gość
Tak myslalam. Napisz do allegro i opisz cala sytuacje inaczej sama nie zwrocisz tych pieniedzy jak ta osoba nie poda ci nr konta

Gość gość
Załatwiona sprawa bo i numer telefonu się dziwnym trafem już zgadza i pomyłką nie jest jak wcześniej i wiadomość mailowa dotarła do kupującego bo mi bardzo szybko odpisał .