Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez NEWAYFITgość

NEWAYFIT catering dietetyczny ostrzeżenie!!!

Polecane posty

Gość gość
wstaw screeny:)

Gość gość
Przepraszam firme za krytyke nie wiedzialam jaka byla sytuacja .Trzeba byc czlowiekiem

Gość lomacz
9/10 spora poprawa co do grudnia

Gość gość
Korzystam już trzy tygodnie z opcji 1500 kalorii i bez wysiłku mam już minus 3 kilo! Do tego swieżo, smacznie i czyściutko, super

Gość Prado
Gorąco polecam, pyszne jedzenie, naprawdę! i chudnę w oczach

Gość gość
Jogurt jest ok :)

Gość gość
o I znowu zniknął mój wpis - widzę, że Łukasz Pągowski działa - prawda jest taka, że wasza dieta jest do kitu I spajtujecie szybciej niż myślicie, cwaniaczki - polaczki

Gość gość
aha, zapraszam na stronę fb Łukasza Pągowskiego I jego kiepskiej firmy NEWAYFIT - zobaczycie, jakie mają UROZMAICONE menu :D

Gość gość
A moze firmy pani pomylila bo u Nas jest ok!! Pozytywnie :)

Gość masaa
ryzykuje zamawiam od jutra,opinie dobre jaka diete stosujecie aby nabrac masy przy 175 i 75 kilo cwicze co dwa dni pracuje fizycznie

Gość gość
naprawdę myślisz, że ktokolwiek się nabierze, że to nie Łukasz Pągowski i jego dziewczyna piszą te pozytywne komentarze? ale podbijajcie temat, niech więcej osób się dowie, skąd nie zamawiać cateringu :) skoro u was tak pozytywnie, to dlaczego groupon zerwał z wami umowę? dlaczego nie odpowiadacie na reklamacje? dlaczego nie można się dodzwonić i doczekać na odpowiedź emailem? dlaczego przedstawiacie zdjęcia jedzenia, którego nie serwujecie? dlaczego traktujecie klientów, jak niepełnosprawnych umysłowo, którzy nie zdadzą sobie sprawy, że są nabijani w butelkę? dlaczego serwujecie wciąż to samo, nudne i jałowe jedzenie? może odpowiecie na te pytania, zamiast zamieszczać komentarze niby to od klientów? w ogóle jak w obecnej chwili taka firma funkcjonuje jeszcze na rynku? coś mi jednak mówi, że na żadne z tych pytań nikt nie odpowie, za to pojawią się kolejne wpisy zachwalające NEWAYFIT, pisanie tym samym stylem, bez ładu i składu...

Gość 1200kcla
Cena konkurencyjna ,jedzenie smaczne (szczegolnie ostatni koktajl) Mozna do biura do pracy?

Gość massa1
Witam, zaryzykowalem i polecam diete 2500kcal na 10 dni testu ale jest dobrze sniadanie z goi

Gość gość
dlaczego zamiast odpowiedzieć na pytania, nadal wrzucacie komentarze od niby to zadowolonych klientów? odpowiedźcie, przecież u was tak pozytywnie i nie macie się czego wstydzić?

Gość gość
nie wiem czemu oskarżacie właściciela że sam pisze pozytywne wpisy.. Nie wiecie że teraz są firmy, które to robią za niewielka opłatą :P i nawet nie wysilą się żeby wpisać jakiś pozytywny ale konkret, typu mi smakowało dostałam to i to... wklejają jak leci.. poza tym się nie znacie, to nie jest nudne jedzenie, to dieta monotematyczna :D

Gość gość
Podstawą w kierowaniu jakiejkolwiek firmy w tych czasach jest odbieranie telefonu i maila! Jak nie ma kontaktu to od razu widać że coś jest nie tak...

Gość gość
nudne jedzenie, to dieta monotematyczna

Gość gość
Bardzo dobra dieta opinie pomocne zamowilem dla calej rodziny

Gość klienci stali
sledze forum i ciagle pani to samo pisze wiec sprobowalam dania i myli sie pani .firma jest super ,jedzenie bardzo dobre:) moze zazdrosc pozdrawiam i juz Pani dziekujemy za te same opinie:) klienci stali nie z okazji

Gość gośćgoclaw
Dzisiejsze menu na 5 oby tak dalej

Gość gość
przecież to jasne, że to pisze sam Łukasz Pągowski :-) trzeba być skrajnie naiwnym, żeby wierzyć, że te bełkoty piszą prawdziwi klienci - fajnie, że sam podbija wątek, na którym wyraźnie ludzie napisali, jakie są wady tego cateringu. niestety, nie zdecydował się na polemikę z argumentami, woli bawić się w podstawówkę :-)

Gość kantorjasna
Ale to juz bylo

Gość gośćkora
Niby forum na firmę negatywne a az sie prosi aby zamówić brawo!

Gość gość
Pobladzilem w necie

Gość gość
Przyznam, ze nie rozumiem zarzutow od osob wpisujacych komentarze typu lowcy okazji. W czym to przeszkadza? To jasne, ze klient chce zaplacic jak najmniej... Po to skorzystal z groupona. Jesli firma uwaza, ze jej sie to nie oplaca nie powinna byla zgadzac sie na umowe z gruponem. Lepiej zaproponowac najwyzsza jakosc za wyzsza cene.

Gość grupon
Ja jestem lowca okazji i mam do tego prawo. A mowie zamówię i tak i tak w firmie caterngowej i z gruponka i przez aplikacje. Dobre bylo tylko ten jogurt le ja nie lubię wszystkiego co ma mleko to oddalem kotowi.

Gość gość
Do Sochaczewa dowozicie państwo?

Gość gość
pewnie, że dowożą, skoro w warszawie tego już nikt kupować nie chce :-D

Gość gość
Zamowione i zjedzone pierwszy dzien 19 marzec opinia pyszne :) 1500kcal

Gość beka z cebuli
Przecież w żadnym cateringu nie sola a zupy to wywary znawco diet i rynku