Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Implanty zębowe Kraków

Polecane posty

Gość gość

Bede bardzo wdzieczna za polecenie sprawdzonych gabinetow w Krakowie (chodzi oczywiscie o zalozenie implantow).

Gość gość
Studiuję w Krakowie, ale jednak po implanty pojechałam do rodzinnego Wrocławia do Unident Union i nie żałuję ;-)

Gość maggie705
Słyszałam dużo o Ortodoncji w Krakowie : http://ortodontica.pl . Wydaje mi się, że z tego co czytałam na ich stronie są dobrzy. Mają sporą ofertę, a do tego młoda i dobrze wykfalifikowana kadra pracowników. Rozwiązują każdy problem związany z uzębienie i jego wyglądem.

Gość Matuszakkk

Ja miałem wstawiany implant w Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń i szczerze polecam. Super podejście do pacjenta tam mają, z dużym szacunkiem się odnosza, a implant wszczepiony - bez żadnych powikłań itd Wszystko jest super.

Gość Vbbbba

Zgadzam się w 100%. W Krakowie jak wstawiać implant to tylko u Cichonia, lepszych specjalistów się nie znajdzie w naszym mieście.

Gość adrian
Dnia 27.02.2019 o 17:58, Gość Matuszakkk napisał:

Ja miałem wstawiany implant w Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej Cichoń i szczerze polecam. Super podejście do pacjenta tam mają, z dużym szacunkiem się odnosza, a implant wszczepiony - bez żadnych powikłań itd Wszystko jest super.

Cichoń najlepszy, w Krakowie nie ma lepszego specjalisty od implantów zębowych, ogólni centrum ma poziom

Gość zonaAdama

Zgadzam się z przedmówcami. U nas w Krakowie Cichoń jest najlepszy. Maż miał dwa implanty u nich robione i wszystko jest wzorcowo.

Gość Werka

Ja dużo pozytywnych opinii słyszałam o Lux Med. Podobno implanty też mają w swojej ofercie. 

Ja również mogę polecić Ci gabinety Lux Med. Mają tam świetnych specjalistów i szeroką ofertę usług.

Mnie implanty wykonali w  Krakowskiej klinice Luxdentica. Nowoczesna klinika, na prawde piekna robota, mam ząbki jak gwiazda filmowa. w końcu