Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu tępe idiotki nie rozumieją że można mieć kolegę bez podtekstów!!

Polecane posty

Gość gość

Tępe dziwnie które myślą tylko dolna częścią ciała, nie rozumieją że mogę mieć kumpli i z nimi Nie sypiac!szok dla nich!że mogę rozmawiać na męskie tematy,bo jestem osobą wszechstronna! One nie rozumieją że nie wykorzystuje swojego wyglądu do zwiedzenia facetow! wiadomo że między kobietą i facetem są feromony nieraz, ale czy to znaczy że ja mam ulegać jakimś zwierzęcym instynktom!

Gość gość
Czy to znaczy że warto fajna kumpelska relacje popsuć... Chuciami?

Gość gość
ahahaha, jak dotąd to ja się spotkalam może z 2 osobnikami którzy CZAILI że można się też kolegować :D reszta tylko czegoś chciała, kolega po 1,5 roku znajomości dobierał się do mnie

Gość gość
Nawet jak jakiś kumpel chciał się dobierać zdawałam mu zrozumienia nie, bo nie bo szkoda relacji kumpelskiej która jak inteligentni ludzie wiedzą psuje się po seksie,więc tego unikałam jak chciałam zachować kumpla, bo to kobieta wybiera!nie wiedzialas?

Gość gość
Tylko jak się zakochałam to nie umiałam odmówić:)

Gość Dasha95
Niektóre tak myślą, ale nie warto się przejmować.

Autorko:)) uwielbiam towarzystwo meskie:)))zreszta mezczyzni sa przewaga w kolezenstwie:))z kobietami-kolezankami ciezko jest dogadac sie:)

Gość gość
Ja też Ale skąd tyle tepych dziun

Gość piriri
Może zazdroszczą, więc i szukają co by tu można wytknąć.

Gość gość
Wasze opisy pokazują, że jednak czasem do czegoś dochodzi (czyli, że kolega ma ochotę), a skoro ochota kolegów (czasem tez wasza) to nic dziwnego, więc też nic dziwnego, że ludzie mają taki tok rozumowania. Widocznie opieranie się chuciom jest zbyt trudne :P

Gość gość
ale do niczego nie doszło, napisałam coś takiego? wręcz przeciwnie, zerwałam z nim kontakt później

Gość gość
Zależy dla kogo opieranie się dzieciom jest trudne tylko dla jednostek prymitywnych działających jak zwierzęta instynktownie i dla tych nie uŻywających mózgu to BardO trudne, ale niech nie posiaDzają po sobie że wsZyscy sa tacy

Gość gość
opieranie się chuciom miało być -prZeklęty telefon mi źle podpowiada! Jakbwyllqczyc słownik w Sony L??

Gość gość
U