Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Allegra33

Ogród zimowy

Polecane posty

Gość Allegra33

Mnie zachwycają ogrody zimowe. Bardzo mi się podobają projekty winter-gardens.pl, co o nich myślicie? Zimowy ogród przedłuża nasze ulubione pory roku i pozwala cieszyć się namiastką lata – nawet w zimowe, czy późnojesienne ponure dni. Zdecydowanie poprawia nie tylko nasze humory, ale także mikroklimat wszystkich pomieszczeń :) :) Poza tym więcej obcujemy ze światłem dziennym, które wpływa bardzo pozytywnie na nasze organizmy. Ogród zimowy to jest to!

Gość Halinkaaa
Zachwycają mnie zimowe ogrody. Zdecydowanie to jest coś co chciałabym mieć we własnym domu. Trochę, na pewno jest przy tym pracy ale oglądałam tu http://www.wintergarten.pl/ogrody realizacje takich ogrodów i bardzo mi się spodobały.

Gość gość
Od zawsze podobały mi się ogrody zimowe i w tym roku w końcu zdecydowałam się na niego. U mnie wykonaniem zajęła się firma www.ogrody-zimowe.org i zgadzam się, że ogród zimowy to dobry pomysł. Nawet w zimowy wieczór fajnie posiedzieć wśród zieleni i cieszyć się widokiem

Gość gość
Mnie też zachwycają i uwielbiam ten mój włąsny. Jest uroczy. Na początku wdałam na niego sporo pieniędzy, teraz juz zajmuje sie nim sama. Korzystam z narzedzi www.zmwalkiewicz.pl/ co bardzo ułatwia mi sprawę, a rośliny wciąż wyglądają pięknie.

Gość gość
Ogród zimowy to świetna sprawa, sama się na niego zdecydowałam. Wykonał go dla mnie producent www.budmix.eu. Stworzyli dla mnie indywidualny projekt, teraz mam świetną przestrzeń do odpoczynku i hodowania roślinek