Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub z nie dziewica

Polecane posty

Gość gość

ma taki sam sens jak nasranie sobie do butow

Gość gość
ja tez rozmawiam z facetami i po cichu kazdy z nich wolalby dziewice bo tylko taka jest warta aby obdarzyc ja miloscia troska opieka i podarowac jej poczucie bezpieczenstwa i swoja uwage

Gość gość
p********e się!

Gość gość
a jaka kobieta w dzisiejszych czasach ragnie malzenstwa? zostaniecie sami,bo nikt was nie zechce :)

Gość gość
Jak to dobrze, że byłam :D

Gość gość
ja bylam dziewica ale moj maz o tym nie wiedzial i nie wyobrazam sobie zeby sie mnie zapytal przed slubem czy jestem. Ciekawe czy kazdy Pan młody to prawiczek na tym sie skupmy bo statystyki akurat sa przeciwko wam.

Gość jwgość
J/w zgadzam się w 100%

Gość gość
Znam taką parę, już byli zaręczeni, oboje koło 40, i nagle On sie jej pyta a w zasadzie wyraża swoją nadzieję, że nikt jej jeszcze nie dotknął...... no i się rozpadło, a dziewczyna naprawdę super. Uważaj nawiedzony autorze! Bo Ty to pewnie święty!

Gość gość
statystyki klamia bo wynika z nich tylko tyle ze kobiety zanizaja a mezczyzni zawyzaja liczby xxx twoj maz widocznie wolal nie pytac tak dla swietego spokoju mi tez faceci mowi ze by woleli ale z braku laku... xxx kazda skryci chce o tym by byc ostatnia miloscia mezczyzny i kazda chce sie ozenic i mam na mysli mentalne kobiety a nie jakies feminazistki

Gość gość
Taa facetowi wolno zaliczył połowę miasta ale kobieta musi być dziewicą , co za hipokryzja...

Gość gość
czy bylam czy nie bylam to jakby sie mnie zapytal facet to bym go wysmiala i nie powiedziala moze niech ginekologa przyprowadzi i sprawdzi na pismie

Gość gość
nie hipokryzja tylko ewolucja mezczyzna moze zostac ojcem od 3 do 5 razy dziennie dlatego ze produkuje miliony gamet w celu zwiekszenia swojego sukcesu reprodukcyjnego. kobieta moze zostac matka tylko raz w roku do tego to ona ponosi wrazie ucieczki faceta koszty rodzicielskie i do tego jest pewna tego ze dziecko ktore urodzi jest jej mezczyzna takiej pewnosci nie ma dlatego wymaga dowodu dobrego prowadzenia sie a takim bez watpliwosci jest blona dziewicza. a ci co wybieraja nie dziewice no coz... nie od dzis mamy kryzys meskosci

Gość gość
prawda jest taka ze nie dziewice czeka ponura samotnosc w opuszczonej wynajmowanej kawalerce bo taka to co najwyzej faceci beda traktowac jako w sam raz na raz zaden prawdziwy mezczyzna nie zainteresuje sie taka na powaznie

Gość gość
no wsadzać penisa w miejsce gdzie zlewał się jakiś drechol to nie jest fajne... zarządałbym od takiej zaświadczenia lekarskiego o stanie zdrowia po za tym taka to już ma wątpliwą przeszłość

Gość gość
up

Gość gość
jak facet pokaze zaswiadczenie ze jest prawiczkiem to ja mu pokaze zaswiadczenie o byciu dziewcia

Gość gość
*dziewicą

Gość gość
mi chłopak powiedział ostatnio że szkoda ze nie byłam dziewica... to bolało ;(

Gość gość
przeciez to jest taki wstyd i hanba ozenic sie z nie dziewica takie to tylko jednorazowki bo juz nie wiadomo kto to walil...

Gość gość
Dziewic jest pełno, dlaczego jeszcze sie żadnej nie oświadczyłeś? Bo jesteś p/i/z/d/ą.

Gość gość
Pedał nie potrzebuje ani dziewicy ani niedziewicy bo ma bolca który mu penetruje o***t.

Gość gość
ze tez ani jednej nie spotkalem tylko kazda juz miala kootasa w sobie ktory sie w nia spuszczal dziewice to moze sa w gimbazie a po za dziewictwem to mam jeszcze inne wymagania nie tylko dziewictwo jest dla mnie wazne

Gość gość
ze tez ani jednej nie spotkalem tylko kazda juz miala kootasa w sobie ktory sie w nia spuszczal dziewice to moze sa w gimbazie a po za dziewictwem to mam jeszcze inne wymagania nie tylko dziewictwo jest dla mnie wazne

Gość gość
ty sie zasłaniasz wymaganiami bo wiesz że i tak nie masz szans u żadnej kobiety i wszystkie na ciebie srają.

Gość gość

Gość gość
To prawda, jestem głupi, brzydki, biedny i bez wkrztałcenia, więc wszystkie na mnie srają a ja udaję że deszcz pada.

Gość gość
mam wymagania bo zwyczajnie w swiecie wiem kogo chce a kogo nie chce do swojego dwuosobowego zespolu i tylko taka prawdziwa kobiete ktora spelnia moje wymagania bodarze miloscia troska opieka i poczuciem bezpieczenstwa! ja i nsze dzieci a ty nie dziewico bedziesz samacw wynajetej opuszczonej kawalerce

>>>a ci co wybieraja nie dziewice no coz... nie od dzis mamy kryzys meskosci<<< To fakt :D. x MĘSKIE CIPCIE :D :D :D, które jedyny kontakt z kobietą, mają w internecie, często zakładają takie tematy :D :D :D. X >>>zaden prawdziwy mezczyzna nie zainteresuje sie taka na powaznie<<< Jeżeli za "prawdziwego mężczyznę" :D :D :D uważasz siebie i sobie podobnych, kafeteryjnych CIULIKÓW-PRAWIKÓW :D :D :D, to gwarantuję Ci, że większość kobiet wolałaby mieszkać do końca życia samotnie w kawalerce :D :D :D. Kobiety chcą mieć DZIECI, ale takie, które same urodzą :), a nie zdziecinniałe, niesamodzielne PIERDOŁY :D :D :D, pozbawione realnego życia.