Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mamy nieracujące co mówicie ludziom lub znajomym jak pytaja was o prace

Polecane posty

Gość gość
"bo wpl liczy sie zeby pracowac nie wazne za ile nawet za 1200 ale pracowac" co za bzdury, w Polsce TRZEBA pracować, żeby zyc. NIkt kto zarabia najniższą krajową nie jest z tego dumny, ale za coś trzeba życ, często jedna pensja nie wystarczy

Gość gość
"Nie lubie natomiast jak ktoś się mądrzy a w temacie nie siedzi, nie zgłębia- ot taka "wiedza" zasłyszana gdzieś w przeciągu na drągu." Ty zwolenniczka jestes przykładem takiej "mundrości ".Czasami g****o wiesz a wymądrzasz sie jakbyś pozjadała wszystkie rozumy . Nie trawie takich osob jak ty ...obojętnie jakie masz wykształcenie dla mnie jestes tylko WYDMUSZKA .

Gość gość
Nie pracuje bo k***a nie moge! Wazniejsze sa przeciez patologicze zachlane o zawszone samotne matki co to k***a gachow zmieniaja co msc i kazdego dzieciaka maja z kim innym! Chce pracowac ale prywatne przedszkole mnie nie stac a do publicznego zeby dac to musze pracowac tylko jak?! Albo musze btc niepelnosprawna, albo korzystac z opieki, albo miec niebieska karte... Juz k***a nie wiem co sie dzieje w tym p*********m kraju!!! Chodza takie alimentow po 500zl, tipsiary i solary ale samotne na papierku a mnie k***a na szmpon przexiwlupiezowy nie stac przez takue p***y!

Gość uwielbiam rosol z koguta
Mam 4 dzieci - nie pytajcie dlaczego, ile maja lat, zostawiam to jako moja slodka tajemnice. Z tego tez powodu nie pracuje, zajmuje sie w domu dziecmi, co jakis czas przez 2 dni spedzam od rana do wieczora aby nagotowac i namrozic, a potem ulga. Od sprzatanie jest maz, jak posprzata tak posprzata, u nas w domu sie nie prasuje a jezeli juz to od swieta. Kochane mamy dodam do tego wszystkiego, ze mam jeszcze czas zadbac o siebie. Od kiedy dzieci poszly do przedszkola chodze na silownie 4-5 razy w tygodniu, kiedys bylo ciezej ale maz zawsze po pracy zostawal z dziecmi zebym mogla leciec na swoje cwiczenia. Dodam tez ze maz oczywiscie potrzebuje po pracy odespac i idzie na swoje drzemki, przyzwyczailam sie do tego. Wlasnie zaraz dzieci szykuje do przedszkola i lece na poltorej godziny relaxu! Pisze z USA, wiec nie zmylcie sobie czasu. Jezeli chodzi o samorealizcje- no trudno, wszystkiego nie da sie zrobic, najpierw dzieci pojda do szkoly na dluzsze godziny to i wtedy pomysle o czyms co wymaga obowiazkowosci i systematycznosci godzinowej. Nie czuje sie jak kura domowa, i to slowo dawno powinno zniknac z polskiego slownika. Czuje sie jak zona, matka, wyzwolona kobieta. Kobiety wezcie sie w garsc i nie pozwolcie nikomu sprowadzac sie do statusu kury domowej! Ja mieszkam w domu z ogrodem a nie w kurniku!

Gość gość
Jeśli interesuje Cię skuteczna nauka angielskiego, zapraszamy Was na kurs języka skonstruowany tak, by znacząco podnieść Twój poziom komunikacji! Wychodząc naprzeciw potrzebom kursantów zdecydowaliśmy się wprowadzić PROMOCJĘ i w chwili obecnej koszt uczestnictwa w kursie to tylko 10zł miesięcznie! Liczba promocyjnych miejsc ograniczona! :) Więcej informacji na stronie: https://akademiaexpertow.pl/cdn/premium/b6218ebd353098e2a0c28db6c9c3934e.html Zapraszamy również na naszą stronę na fb TryTalk Dołącz do nas! :)