Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiunia11

Portal randkowy

Polecane posty

Gość Misiunia11

Nowy, bezpłatny portal dla randkowiczów. Polecam bo świetni ludzie :) www.dyskoteka.co

Gość gość
Co to znaczy "świetni" ludzie? W jakim sensie? A czy to nie jest tak, że na darmowych portalach są trochę inni ludzie, niż na tych płatnych? Mniej konkretni, którzy zakładają konta bardziej dla żartu czy z ciekawości? Ja przynajmniej tak zauważyłam, że na tych darmowych portalach zawsze miałam problem z odpowiedziami na moje wiadomości, po jakimś czasie pisałam, ale już nawet nie liczyłam, że ktoś mi odpisze. Po prostu ludzie zakładają konto, zobaczą o co w tym chodzi, pooglądają, a później już nawet nie pamiętają hasła, bo tak długo się nie logują. A jak ktoś zakłada konto na płatnym portalu, to chyba nie po to, żeby wyrzucić pieniądze w błoto, tylko, żeby faktycznie kogoś znaleźć. Przynajmniej mam takie wrażenie, tę różnicę właśnie widziałam, jak założyłam konto na mydwoje, najbardziej chodzi mi o odpisywanie na wiadomości, tam nie miałam problemów z odpowiedziami i doszłam do wniosku, że może to jest właśnie ta różnica między portalami płatnymi a darmowymi? Pewnie każde mają swoje wady i zalety, ale mi jakoś bardziej podchodzą te płatne jednak...