Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 94

Dlaczego wyzywacie kobiety które nie są dziewicami?

Polecane posty

Gość gość 94

Choć sami juz dawno nie jesteście prawiczkami. A czepiacie się kobiet które oddały się z miłości do drugiej osoby nie po tygodniu a conajmniej roku

Gość gość
Wątki prawiczków pisze była prostytutka. Wyzywa, żeby okłamywać facetów że jest niby taka swieta, a w gębie i od/bycie ma kolonie wirusów i wszelkiego syfu.

Gość gość
Nie przejmuj się chamami, którzy mają problem z własną głupotą. Szkoda na nich czasu. Są godni pożałowania - bo gdziekolwiek pójdą zabiorą tam siebie, a kto by chciał z nimi być.

Gość gość
Jestesmy prawiczkami i byliśmy w zwiazkach i jakoś nie spaliśmy z kobietami i co?

>>>Dlaczego wyzywacie kobiety które nie są dziewicami? Choć sami juz dawno nie jesteście prawiczkami.<<< Nie rozśmieszaj mnie dziewczyno :). Te pierdoły, które takie tematy zakładają jeszcze nawet dziewczyny za rękę nie trzymali :D :D :D. Z takich INTERNETOWYCH CIULIKÓW :D :D :D wyrastają trzydziestoletnie prawiczki, którym mamusia kupuje mieszkanie i sama je urządza :D :D :D. Miałem takich dwóch sąsiadów :D :D :D. Oni zostaną PIERDOŁAMI do końca życia, a Ty niedługo znajdziesz faceta, z którym będziesz szczęśliwa :).

Gość gość
Tłumaczenie tylko związkiem? To jakbym ktos był w zwiazkach 15x i sypiał z 15 pannami to sie szanuje? Z miłośći tez robisz w klubach pozdrawiam

Gość gość 94
Mi chodzi o kiobiety które były w dłuższych związkach zanim zaczęły współżyć i robiły to tylko z osobami które kochaly, ja sama oddałam się facetowi po 3 latach bycia ze sobą i do tej pory jesteśmy razem

Gość gość
Szanuje się bo byłem w zwiazkach 15x mając 20lat :D haha

Gość gość
Dlaczego piszesz 'oddałam się'? to brzmi tak, jakbyś to robiła tylko dla niego, a nie też dla siebie. Kobiety skończe z tym słownictwem jednostronnym!!!!!!! Poszłam do łóżka, kochałam się, pieprzyłam etc. a nie

Gość gość 94
Bo oddałam mu dziewictwo :P No ale fakt kochałam się i Kocham się z nim do tej pory :)