Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko małe zjadło czipsa? ? jechać do lekarza?

Polecane posty

Gość gość

Siedziałam z mężem oglądając komedie rodzinną. Jadłam laysy. Podeszla Nikola i jak nie widziałam podjadla trochę czipsów, a ma 2.5latka. zawsze od czasu do czasu jadla kukurydziane zwykle. I nie wiem co robic? :-( pomozcie

Gość gość
Jedz od razu na izbę przyjęć do Centrum Zdrowia Dziecka, zwykły lekarz nie pomoże!

Gość gość
Jeśli Nikola zjadła czipsa to jedz z nią szybko na ostry dyżur, bo może sraczki dostać.

Gość gość
I szybko płukanie żołądka trzeba zrobić!

Gość gość
Tylko nie zapomnij podkreślić imienia to wtedy potraktują ją jak królowa

Gość gość
Maz rozmawia z teściowa i sie doradza. Czekam

Gość gość
Mój Brajanek zjadł kawałek pizzy i popil cola i szybko jechałam do szpitala, bo mógł przecież umrzeć.

Gość gość
Osobny pokój w kolorze różowym i z brokatem dostanie. Ale jedz szybko, bo wyprzedzi Cię mama Jessiki

czy nie znacie polskich imion ze takie brzydkie dajecie ?

Gość gość
Dev666 no przecież to takie slitasny imiona są Nikolcia, Brajanek, Dzesika

wiesniackie ja bym sie wstydzila takich rodzicow te imiona sa niepowazne pomyslcie co bedzie jak te dzieciaki dorosna w pracy bedzi panie brajanie przeciez to smieszne

Gość gość
Jutro pewnie temat będzie na "Beka z mamuś na forach"

Gość gość
szkoda fatygi, od razu zamawiaj trumnę

Gość gość
Dev,ty durnoto,masz wogule znajomych w realnym zyciu?patrzac na twoje glupawe wpisy,to wydaje mi sie,ze nie...

Gość gość
Hehehe, mój synek czasem córce podkrada chipsa , ma 2 latka i wiesz żyje, nawet sraczki nie dostaje po tym. Kurde ja jak mój syn kaszle dusząc się i idę dla św spokoju na kontrolę to mnie wyśmiewają a jakbym poszła z chipsem ..... pewnie mój przypadek byłby opisany w lokalnej gazetce : dowcip tygodnia :D

Gość gość
Ja nie pytam o opinie co do imienia mojej córki wiec się ze tak napisze łaskawie odwalcie. Pochwalcie się swoimi ?!!!! Napisalam i oczekiwałam porady a nie abyście wysmiewaly imie córki. Juz wiem skad w szkołach sie biorą uposledzone dzieci co śmieja sie z dzieci które maja nadwagę czy sie jąkaja. Od was. Od matek co za grosz szacunku nie mają. Maz jeszcze z teściowa rozmawia i czekam na relacje

Gość gość
daj jej popić kolą

Gość gość
Wiec tak Teściowa powiedziała zeby przeczekać do rana i obserwować. Jak będzie ok to nie musimy jechać do lekarza. Chyba ze jak na wszelki wypadek chcemy to możemy. Doradzila abym jej zrobiła letnia kąpiel w płatkach owsianych ( na wypadek jakby miala wysypki dostać) . Postanowiliśmy tak zrobić. I oczywiście rano zadzwonię i zapisze córkę do lekarza który prowadzi nasza kartę na popołudnie chyba ze sie uda to na rano. Zależy jak przyjmuje. Teściowa mówi ze do szpitala nie ma co jak nic zlego sie nie dzieje.

Gość wifigdańsk
wykąp w czarcim ziele

Gość gość
I nie zapomnij przetrzeć twarzy osikana pielucha po czym spun 3 razy przez lewe ramię. Bo chipsy Ci Nikolke zauroczyly i się obsra po pachy

Gość gość
a nikola zakolczykowana juz?

Gość gość
Jeśli nie jest jakimś strasznym alergikiem to raczej nic nie powinno się stać. Jeśli martwisz się tym, że to niezdrowe jedzenie to jednorazowo jej nie zaszkodzi.

Gość gość
Nikolka ma słodkie różowe kolczyki. Ubieram ją tylko w róż i koroneczki taka jest słodką.

Gość gość
Ja pierdziu to cud że moje dziecko żyje skoro miało coś koło roku jak pierwszy raz wzięła czipsa do buzi

Gość gość
Panie od kolczyków, życzę udanej zabawy w podszywaniu sie pode mnie. Widocznie macie jakieś braki. Ale nie mi to oceniać. Po prostu wiem że owe jedzenie dla małego brzdaca jest niezdrowe. I zrobię jak napisalam wyżej.

Gość gość
2,5 latek to juz nie taki mały brzdąc.