Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko małe zjadło czipsa? ? jechać do lekarza?

Polecane posty

Gość gość
Gdybym była lekarzem i wpadlaby do gabinetu matka z tekstem "moje dziecko zjadlo czipsa więc przyszlam" to cały dzień smialabym się. A takiej matce kazalabym iść nabyć rozum. No ale to Nikolka jest mały brzdacus taki co to mamusi pewnie przy nodze chodzi i na krok odejść nie może bo sobie kuku zrobi. Skąd się takie durne matki biorą. Siedz teraz cała noc i sprawdzaj czy oddycha, bo ten czips to pewnie arszenikiem był nafaszerowany

Gość gość
A autorka to tak serio czy jajca se robi?

Gość gość
Ej weźcie nie porównujcie Nikoli do Dżesiki czy Brayana bo Nikola to imię takie samo jak Natalia czy Klaudia ten sam deseń a Dżesika to nie wiem, nie znam żadnej, ani Brajana szczerze mówiąc:D

Gość gość
Autorko pedz z Nikola do szpitala, bo pewnie już się rozpoczął proces destrukcji organów wewnętrznych. Niedługo będzie wila się w konwulsjach wydając przy tym straszne jęki po czym po prostu obsra się po szyję przy czym w bólach wydali też jelita razem z zoladkiem. Oj czeka ja ciężki czas

Gość gość
Wszystko zależy od tego jaki to był czyps. Po bekonowym to jej się pobeko, najgorzej jak serowy lub cebulowy bo jej z pyska będzie tydzień walić

Gość gość
ja 'znam' z placu zabaw i Dzesike, i Pamele, i Brajana... Brajan, okolo 7letni, opowiadal mojemu trzylatkowi jak jego wujek wjechal w plot i roztrzaskal samochod bo wypil trzy piwa i jego tata musial jechac po wujka traktorem zeby policja nie przyjechala... Nikoli znam cale mnostwo, niektore z 'normalnych' rodzin, ale co z tego ze powszechne imie, jak juz zawsze bedzie synonimem patologii, w najlepszym przypadku buractwa

Gość gość
autorko to chyba jakiś żart z tym pytaniem? Wy z mężem zajadacie chipsy i tez latacie do lekarza? Nie wiem kompletnie o co ci chodzi? No szok!

Gość gość
Jejku ale jestescie naiwniaki,przecież to prowo,a autorka na niezla polewkę. Osoba ktora daje dziecku na imie nikola daje tez i chipsy od niemowlaka bo to czysta patola i nie wie co to zdrowa żywnośc

Gość gość
Haha uśmiałam się z was!

Gość gość
A wy co, ciemnogród, imiona pewnie jakieś zosie hanie czy inne marysie a fuuuuj! Moja Nikolka przynajmniej ma jakis start w życiu.