Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pozyczal ktos na szybkigrosz

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się nad pożyczką na szybkigrosz.pl ktoś podzieli się doświadczeniem??

Oprócz spamera z tej firmy nikt ci tutaj informacji nie udzieli :D. Zresztą po co pytasz, skoro w tej firmie pracujesz :D :D :D ?

Gość gość
SzybkiGrosz.pl to świetna firma. Sama się tam zarejestrowałam, ponieważ potrzebowałam pożyczki na kupno samochodu, po 2 dniach odezwał się inwestor i podpisaliśmy umowę

Jak Ty dajesz radę żyć z takim rozdwojeniem jaźni :D :D :D ? Sama siebie pytasz :D, sama sobie odpowiadasz :D, wolę nie dociekać, co jeszcze robisz sobie sama :D :D :D.

Gość gość
Narazie czekam na odpowiedź inwestora , mam nadzieję , że za kilka dni się do mnie odezwą.

Gość gość
Misio1 nie rozumiem w czym masz problem i skąd te Twoje pomysły ale jeżeli nie masz nic interesującego do napisania to po prostu się nie udzielaj bo w tej chwili to Ty robisz spam. Bez odbioru ;>

Gość malwina31
Dobrze , że powstaja takie firmy jak szybkigrosz. Czasem są takie sytuacje , że potrzeba pieniędzy natychmiast ;)

Gość karol99
Sprawdzałem, sam brałem pozyczkę, nie ma najmniejszych problemów... świetna rozmowa z konsultantem, wszystko jasno wyjaśnia i tłumaczy

Gość gość
Dobrze że powstaje taka firma będzie więcej oszustów.

>>>Misio1 nie rozumiem w czym masz problem i skąd te Twoje pomysły ale jeżeli nie masz nic interesującego do napisania to po prostu się nie udzielaj bo w tej chwili to Ty robisz spam. Bez odbioru ;><<< Pocałuj mnie w d_pę SPAMERZE. x To, ze wymyśliłeś sposób na LEGALNE NACIĄGANIE LUDZI nie oznacza, że uczciwy człowiek ma się temu biernie przyglądać. Jeżeli moje zachowani Ci nie odpowiada, to zgłoś to moderacji NACIĄGACZU.

Chciałeś konkretów, to proszę bardzo: x Szybkigrosz pożyczek nie udziela, a jedynie oferuje rozmowę ze swoim konsultantem, za ponad 460zł za godzinę . Ta rozmowa NICZEGO NIE GWARANTUJE ! x Za tą kasę, dzwoniący dostaje obietnicę, że jak zgłosi się do szybkigrosz ktoś, kto będzie chciał pożyczyć dzwoniącemu pieniądze, to szybkigrosz ich skontaktuje :D :D :D. Mieli DOSKONAŁY POMYSŁ na LEGALNE wydojenie naiwnych desperatów :D :D :D. A półgłówki i tak do nich zadzwonią :(.