Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zachowują się mężczyźni po rozstaniu?

Polecane posty

Gość gość

Czy tęsknią,piją? Czy wogóle zapominają od razu i żyją dalej ciesząc się wolnością. Czy ocet jeśli nie kochają mają jakiś sentyment do byłej dziewczyny?

Gość gość
Przepraszam za błąd w tekście "ocet"

Gość gość
z mojego doświadczenia, nawet jak już nie kochają, to lubią jak ona tęskni, myśli o nich, z innymi się nie schodzi i czeka na telefon. Ot, pies ogrodnika co się musi dowartościować.

Gość gość
Faceci są egoistami i w d***e mają uczucia kobiet. Nie łudź się że o tobie myśli. Pewnie już posuwa inne

Gość gość
mam przyjaciół on zostawił ją z dwójką dzieci po 10 latach , związek po którym nie spodziewałabym że jest coś nie tak nigdy, az tu nagle sytuacja jak z filmu jadą na wakacje do Horwacji i ona na plaży czyta sms od jego kochanki gdy on błogo siedzi w morzu. Ona załamana ale wybaczyła bo kochała a on .... odszedł , teraz się nienawidzą, Ona po rozstaniu wrak człowieka a ON POWIADA ZE TERAZ TO SA JEGO NAJLEPSZE LATA, tylko dzieci traci ale to nieważne dla niego

Gość gość
...

Gość gość
ja bym sie cieszyla jakby odszedl ode mnie

Gość gość
Nie potrafia znieść porażki.Nie maja honoru- wymyślają niestworzone historie,obgadują,obrażają beszczelnie,.szaleja ze złości,a przy tym są szalenie śmieszni tylko nie zdają sobie z tego sprawy.

Gość gość
A jak to oni zrywają to czy mają jakiś sentyment do związku?

Gość gość
podnosze bo tez jestem ciekawa jak to u was jest panowie ;-)

Gość gość
Podniosę, może wypowiedzą się mężczyźni albo kobiety, ktore partnerów rzuciły? Czy myślicie? Ja jestem tą porzuconą, nigdy sama od nikogo nie odeszłam to nie wiem. W d***e go mam, nie chcę wracać, ani nic z tych rzeczy, ale ciekawi mnie, czy on myśli, czy przypomina sobie coś ze mną związanego? Oczywiście nie mogę go sama zapytać, zresztą wcale nie chcę kontaktu.

Gość gość
Ja za/zolem pic stawiac i dymac wszystkie babsztyle w miescie chetne oczywisa ,jak juz wszystkie znajome wydymalem to jeszcze znalazlem kanaly sms owe na komorce i zpraszalem na chate i z zemsty j***lem az piora z'poduszki szly. Kryśkaaaa!z Pszczyny wpadnij do mię chata wolna bedzie bal:-) trzezwy jestem dziś wiadro na fiucie podniose:-) pelne wody:-)

Gość gość
... Mój się do mnie nie odzywa już od miesiąca po rozstaniu ale wiem że tęskni nie wiem po co zerwał

Gość gość
Up

Gość gość
Pija i wyzywają kobiete id najgorszych bo ich zostawiła,i wtedy dopiero widać z kim sie zadawałyśmy.

Gość gośćewunia
Inaccessible, można spytac, czy spotykalbys się z eks od czasu do czasu na pogaduchy we dwoje, gdybyś był juz w nowym związku?

Gość gość
ja zawsze zostawiłam faceta i zawsze było ciężko. . bo oni zawsze mówili że będzie lepiej walczyli o mnie. ..wiem ze przyjdzie taki dzień ze to ktoś mnie zostawi. ..ale myślę że lepiej to zniose niż jak kogoś mam zostawić

Gość gośćewunia
Inaccessible: thx za odp ;-)

Gość gość
Ja go rzucilam a on opowiada ze to on mnie tak nie mozebsiebpogodzic ze dostal w d**e. Ale zasluzyl sobie bo zle mnie traktowal.

Gość gość
Up