Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e palaczka od tygodnia

pytanie do dziewczyn które chodza na manicur

Polecane posty

hej,ponieważ jestem totalnie "lewa" w sprawach mani/pedi korzystam z usług kosmetyczki,robie na ogół zwykły manicur z jednym kolorem i trzyma około tygodnia ,ale nie idę po tygodniu tylko dopiero po miesiącu,w sumie przez dwa tyg od manicur moje paznokcie wyglądają super ,pózniej juz niefajnie. Chciałam was spytac jak często wy chodzicie? Dodam że na pedi chodzę raz na miesiąc a latem robie hybryde. Chodzi mi głównie o manicur i jak u was kształtują się ceny ? u mnie 3o zł z malowaniem ,french 35,podobno to duzo,ale babeczka jest super i pogada i doradzi i naprawde ładnie zrobi

up

Gość gość
co trzy cztery tygodnie , 40 zł ,francuski 50 Wawa ;/

Gość gość
dwa razy do roku ,na sylwestra i na rocznice ślubu ,chyba 35 zł ,niewiem bo robie tez inne zabiegi,nie rozumiem jak mozna nie umieć zrobic sobie manicure !!

Gość gość
AHA TEŻ WAWA

Gość gość
AHA TEŻ WAWA

Gość gość
ja np nie mam czasu na zabawe z paznokciami ,chodzę co tydzień bo muszę mieć nienaganne dłonie do pracy

Gość gość
i 50 zł płace,wiem drogo,ale po drodze i zawsze jest miejsce,Trójmiasto

Gość gość
A ja właśnie skonczylam sobie robić tipsy :p

Gość kolko
ja właśnie stwierdziłam że będe w domu robić pedicure - kupiłam sobie różnego rodzaju preparaty i np hybryd robi mi znajoma - polecam lakiery Sevonia - świetnie się trzymają!

Gość miseczka23
W sensie kupuje je w sevonii? Pytam, bo ja tam zamawiam i hybrydowe i żele np UV.

Gość gość
Nie rozumiem jak mozna nie umiec zrobic sobie w domu maniciure/ pediciure :) Ja chodze na tipsy tylko dwa razy do roku jak np. ide na slub/wesele lub na jakies swieta :) Wole ta kase zaoszczedzona na me/pe u kosmetyczki przeznaczyc na jakies zabiegi na twarz - zluszczajace/nawilzajace itp. :)

Gość gość
Kosmetyczka to raczej od święta, poza tym w domu. Lubię często kolory zmieniać, a przy okazji zrobić coś dobrego ;) Tak jak w tej akcji z malowaniem pazurków: http://www.wzordonasladowania.pl/

Gość gość
ja ogólnie zazwyczaj hybrydy co 2 tygodnie - mam siostrę która się tym zajmuje wiec nie kosztuje mnie to za wiele - a przy najbliższym z nią spotkaniu zobaczymy jaki & mi wymaluje :)

Gość Leniwa_ona84
Zdecydowanie wybieraj hybrydowy i raz na miesiąc wizyta wystarczy! Ja pracuję lakierami mistero milano - efekty utrzymują się dziewczynom długo. Na zwykły mani juz mało kto się decyduje...

Gość gość
a ja nigdy nie byłam u kosmetyczki ani manicurzystki :(

ja stawiam na jakosc wiec kupuje tylko z mistero milano lakiery i baze tez.. bo wiem, ze 3 tygodnie bez problemu ponosze paznokcie

Gość kasiulkka84
Bo Mistero mIlano to profesjonalna marka lakierów hybrydowych i nie tylko zresztą a baza permanentne UV soak off base jest faktycznie rewelacyjna

Gość Berrnia84
witam, ja zajmuję się pazurkami już dobre kilka lat. Co do wyboru lakierów hybrydowych to mistero milano jest jedną z najlepszych firm oferujących takie i najbardziej profesjonalnych. Teraz ma sporo nowości więc śmiało można zamawiać