Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znoszę tych matron....

Polecane posty

Gość gość

Nie znoszę Dzieci, Matek z małymi dziećmi w markecie, busie, tramwaju, dzieci ryczą i nawet muzykę zagłuszają... Karmiących, które wyciągają tego zwisłego cyca gdzie popadnie. Beczących dzieci, niegrzecznych dzieci Nie rozumiem jak poród może być czymś cudownym, jak możecie się czuć cudownie kiedy wam c i ppsko rozrywa. Macierzyństwo? Zal mi tych zmeczonych, otyłych matek.

Gość gość
I jak można w wieku 20 lat lub powyzej tak sobie zycie zniszczyć...

Gość gość
jeszcze żadna matka tego nie zjechała?

Gość gość
No w sumie masz racje. Nikt nie lubi wrzasków obcego dziecka. Nikt nie lubi zapachu kupki srakowatej rozprowadzającego się tuż nad umywalkami w toalecie damskiej, ponieważ w tej częsci jest tez przewijak. Nikt nie lubi patrzeć na rozciągnietego, obwisłego czasem obdarzonego rozstepami cyca z rosciągnietym sutem. Wyglada mało estetycznie, fakt. A jesli ktoś lubi porody to juz naprawde musi miec z głową. Same położne traktuja to jako pomoc przy brudnej robocie.

mi ich nie żal, chcącemu nie dzieje się krzywda. heh, cieszę się tylko, że nie ma takiego obowiązku. i że chyba mam szczęście, bo jakoś może ze 2 razy w życiu spotkałam dziecko, które by rozdarło ryja i nie zostało spacyfikowane. naprawdę. ale ja się nie gapię na dzieci, nie wyszukuję, które się akurat zachowuje patologicznie. zauważam je tylko wtedy, jak mi naprawdę wejdą w drogę.

i muszę powiedzieć, że również nigdy nie miałam przyjemności zobaczyć jak ktoś publicznie karmi. bo jak już wspomniałam, nie gapię się na bachory i ich konwoje.

Gość gość
to popros swoja matke by zrobila skrobanke, moze nieco spozniona :P, :P, :P

Gość gość
Mnie wkurza to że niektórzy nie wychowują a hodują te dzieci. Idziesz do restauracji i biegają ci wokół stołu i się drą, jedziesz busem to samo, w kosciele też nie potrafią się zachowac. Wchodzą rodzicom na łeb a ci nic. Ostatnio w pizzeri dzieci biegały i darły ryje. Matka udawala że nie widzi i od czasu do czasu mówiła "zamknijcie się wreszcie". Mam naprawdę dość takich spotkań gdzieś na mieście. Nie ma spokoju. A ja nie mam cierpliwosci. Zatłukłabym takie dziecko. Dlatego dzieci nie chce i nie bede miala :) i nikt nie ucierpi.

Gość gość
szkoda ze wasze matki nie mialy takich pogladow :O🖐️

Gość gość
tragedia gdzieś w poczekalni czy właśnie w sklepie. I jeszcze nie uciszą tego dzieciaka tylko udają , że nie slyszą. dzieci niszczą związki, figure, doprowadzają do depresji.

i nikt nie ucierpi. x a jak partner każe? będziesz się zakochiwać tylko w takich, którzy nie mają instynktu? a jak oni wszyscy będą na bakier z higieną, agresywni albo kłamliwi:-p?

Gość gość
Ja mam małą siostre i ją bardzo kocham. Ale akurat ona jest grzeczna czytaj wychowana. Takie drugie dziecko spotkałam w zyciu tylko raz. A tak to mam pecha, zawyczaj w miejscach publicznych trafiaja mi sie takie rozpuszczone dzieciory, że brak słów. Trafiaja sie również geniusze, którzy do restauracji zabieraja niemalże noworodka i w tym tłoku przesiadują z nim i debatuja póki dziecko ze zmeczenia japy nie zamknie.

Gość gość
mówienie szkoda że wasza matka was nie zabiła to typowa reakcja :p nie zrobiła tego więc co da takie bezsensowne gadanie? każdy ma prawo sądzić co chce. ja bym zwróciła uwagę takiej karmiącej gdzieś w restauracji. Niech karmi w parku czy w kiblu. albo w domu lol xd a takie dziecko beczące mam ochotę zabić....

szkoda ze wasze matki nie mialy takich pogladow pechowiec.giflapka.gif x a cóż to za debilny argument? Twoja matka też mogłaby mieć taki pogląd i nie czytałybyśmy teraz Twoich debilnych dogryzek:D

Gość gość
tragedia, wszędzie biorą te dzieci. brokeninside a co kogo obchodzi, że facet chce? A ja chce słonia z Afryki. Chcieć każdy może, tez bym chciala jakbym zrobiła a nie rodziła chodz pozniej z tqkim bebechem gruba, zmeczona, popuszczająca i obolała. A potem p***a peknie na pol albo umrzesz przy porodzie. Dziekuje za takie atrakcje. Wole Zachowac swoje piekne cialo jak najdluzej :)

Gość gość
to są te inteligentne argumenty obrońcy zycia takie mają, moge wymienić jeszcze inne jak chcecie, np. "nie chcesz mieć dzieci to nie uprawiaj seksu"

Gość gość
ni chce miec dzieci ale istnieje antykoncepcja :) na szczęście. oczywiscie nie kazdy potrafi jej uzyc.

a co kogo obchodzi, że facet chce? x nie no spoko, skoro nie chcesz mieć seksu, randek, ślubów całe życie. nic o tym nie wspominałaś. a co jego obchodzi czego Ty nie chcesz? też może Cię zapłodnić siłą wg Twojej logiki. x

Gość gość
jak mozecie uwwzac ze macierzynstwo jest cudowne ?!

Gość gość
Ja chce slonia powtarzam. Maz mi kupi? Raczej nie. Wiec czemu ja mam cierpiec i byc brzydka i siedziec z tym dzieckiem potem? On tylko wlozy i ma a kobieta?

jak mozecie uwwzac ze macierzynstwo jest cudowne ?! x zaraz ktoś napisze o wynagradzającym wszystko cudownym uśmiech Twojego WŁASNEGO dziecka :classic_cool: zawsze podkreślają, że własnego, gloryfikując poród i samiczą potrzebę.

Ja chce slonia powtarzam. Maz mi kupi? Raczej nie. Wiec czemu ja mam cierpiec i byc brzydka i siedziec z tym dzieckiem potem? On tylko wlozy i ma a kobieta? x nie kupi. znajdzie inną;)

Gość gość
ja se zaadoptuje :p po co niszczyć figurę Seks mam, związek mam, antykoncepcje mam, jak zawiedzie ludzie wymyślili aborcje :)

Gość gość
Przykro mi ze ci się tak stało, moze jakiś w końcu cię zechce. A tak szczerze. Te wszystkie matki mówiące że uśmiech wszystko wynagradza... Chyba nie wiedĄ co to życie.

Gość gość
a idzcie róbcie sobie te dzieci, potem depresja, rozwody, a ja jadę na plaze, na wakacje <3

Gość gość
Uśmiech dziecka nic nie wynagradza. Ciąża zabiera urode i zdrowie, a każdy poród niesie ze soba ryzyko smierci. I w tych krytycznych przypadkach oczywiście życie płodu przezwycięża życe kobiety. Na dziecko wydaje się średnio 700 zł dziennie. Do 12go roku życia dziecka bez opieki w domu nie zostawisz. Do 6go roku zycia muszisz po tym domu chodzić za nim krok w krok żeby nie zjadło przypadkiem kostki z kibla lub nie pomalowalo ściany plakatówkami. Takie jest macierzyństwo.

Gość gość
popieram gość zgadzam się z autorką. najgorsze w tych restauracjach idziesz z mezem, z kims na randke a te dzieci po suficie prawie ze latają...

Gość gość
Bulwers może o to, że w polsce brakuje stref wolnych od dzieci a życie płodu tutaj jest o wiele ważniejsze niż życie kobiety. To zrozumiałe, że w tej sytuacj bezdzietne z wyboru czują się atakowane za samo istnienie i mają dosyć tego wiecznego sławienia macierzyństwa.