Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miętowka

Wiele kobiet emanuje pewnością siebie!

Polecane posty

Gość miętowka

Właściwie całe swe życie żyje samodzielnie.Taka kobieta potrafi radzić sobie sama w życiu.Właśnie ta aura samodzielności przyciąga wielu zagubionych i samotnych facetów,którzy liczą,że ta pewność udzieli im się....Czy na pewno?

Gość gość
To chyba dobrze,ze wśród nas żyją takie kobietki. Niekoniecznie facetów przyciągają.! Uważam,że do takiej kobiety lgną jej koleżanki,przyjaciółki by uszczknąć odrobinę pewności siebie.

Gość gość
A co z tymi osobami mniej pewnymi albo wcale?

Gość gość
Są ćwiczenia !!!

Gość gość
Ciekawe jakie?

Gość gość
... .Dla tych mniej pewnych siebie.Zachęcam do ćwiczeń.... /z sieci/ Śmiej się głośno np. czytając książkę lub gazetę – nie przejmujcie się głośnymi parsknięciami i wybuchami śmiechu. W najgorszym wypadku ktoś pozazdrości Wam świetnej książki. Nic złego się nie stanie.

Gość gość
Nuć, gwiżdż lub śpiewaj ulubione melodie – do tej ostatniej czynności najtrudniej się przekonać, więc możecie zacząć od gwizdania lub głośnego nucenia. Śpiewanie przyjdzie z czasem.

Gość gość
robię te rzeczy, ale nie wynika to z pewności siebie tylko z zakręcenia

Gość gość
chyba nie zdajesz sobie sprawy,że zakręcenie to pochodna pewności siebie

.Właśnie ta aura samodzielności przyciąga wielu zagubionych i samotnych facetów,którzy liczą,że ta pewność udzieli im się....Czy na pewno? x aha, myślałam, że przyciągają właśnie pewnych siebie facetów, którzy zanudziliby się z ciućmą, a pełnowartościową kobietę łatwiej im szanować.

Gość gość
cd Mów komplementy innym ludziom – zawsze łatwiej jest powiedzieć coś nieprzyjemnego – mówcie miłe rzeczy, nie tylko facetom ale i kobietom.

Gość gość
21:45 chyba nie znasz facetów,nawet nie wiesz jak kręcą ich kobiety pewne siebie, facet zagubiony/pogubiony nie zawsze był taki,często los rzuca im kłody pod nogi,a przy takiej kobiecie odzyskuje wiarę w ludzi

Gość gość
cd Ubierz się dziwnie – ludzie będą na Was patrzeć, uśmiechać się, pokazywać palcami, ale zapomną o Was/o Tobie minutę później. Po raz kolejny, nic złego się nie stanie.

Gość gość
przede wszystkim wiarę w siebie

Gość gość
Myślę,że współczesne kobietki są bardziej wyemancypowane,pewne siebie aniżeli kobiety w moim wieku.Dawniej większość rodziców tępiła osobowości swoich pociech.Miała być posłuszna,pokorna.Co za wychowanie???.Owszem, byli mądrzy rodzice.Nie przeszkadzali swoim dzieciom,zawsze ich wspierali.Dzięki nim dzieci odnosiły sukcesy w życiu na różnych płaszczyznach.

wkurza mnie nazwa - kobietki kobietki-idiotki - takie nasuwa się skojarzenie nie można normalnie powiedzieć - kobiety? współczesne kobiety? albo nowoczesne kobiety? nie brzmi normalnie?

Gość gość
te rady o ubieraniu się oryginalnie i śpiewaniu można sobie wsadzić w.... tak mogą zachowywać się osoby które już teraz są pewne siebie, pokazywanie ich palcami na ulicy tylko je dobije

Gość gość
nie przyp*****laj się do słów autorka tego posta na pewno wyrażała się ciepło o płci żeńskiej,na pewno miała na uwadze i te bardzo młodziutkie dziewczynki i te średnie i dojrzałe a swoja drogą mało jest takich idiotek,właśnie ty jesteś tego potwierdzeniem z 10:13? na pewno jesteś z metra cięta z kompleksami nic nie wniosłaś swoimi bzdetami

Gość gość
taka "kobieta" co jest bardziej męska niż kobieca to nie kobieta a taki facet co jest ciotą to nie mężczyzna

Gość gość
W moim miejscu zam. stare k***isko ubrało sie w czerwone portki i masz rację większość okresliła,że wlaściwy strój dla tego typu kobiety

Gość gość
ja takie męskie babska omijam z daleka bo czułbym się jak gej w związku z taką

Gość gość
Trza być cwana i zaradna a nie sierota

Gość gość
Nuć, gwiżdż lub śpiewaj ulubione melodie – do tej ostatniej czynności najtrudniej się przekonać, więc możecie zacząć od gwizdania lub głośnego nucenia. Śpiewanie przyjdzie z czasem. xxx No zayebiscie jak po głowie chodzi mi piosenka"My Neck, My Back" i spiewaj to teraz na glos wśród ludzi :o

Gość gość
gość dziś Czy mało jest toksycznych matek,które dyrygują synkami?.I co z nich wyrasta?Maminsynki,którzy muszą konsultować się z mamuśką prawie w każdej sprawie.I co robi dziewczyna pewna siebie? Znika z jego życia.Ona nie szuka synka

Gość gość
Pewna siebie kobieta nie chce czapy chce pewnego siebie mezczyzny

Gość gość
ja tam lubię sobie pod nosem nucić, ale w*********y mnie niemiłosiernie gdybym siedząc na przystanku musiała wysłuchiwać czyjegoś głośnego skrzeku.

Gość gość
Ciekawa teoria...mam koleżankę właśnie taka Zosię samosie i co-ma faceta kalekę życiowa tylko dlatego ze żaden bardziej zaradny jej nie chciał-pouciekali. Druga koleżanka mniej zaradna ale nie kaleka i facet przedsiębiorcA jej sie trafił w sumie samych takich trafiała. Zatem albo to sa wyjątki albo tak jest ze przeciwieństwa sie przyciagaja

Gość gość
gość dziś co lubisz a czego nie,to twoja sprawa,tak jak śpiewak na przystanku ma prawo śpiewać i nie masz prawa mu zabronić

Gość gość
Jeśli jestem pewna swojego i nie wyrządzam nikomu krzywdy,nie odstąpię od swojego zamierzenia.Nikt mnie nie zmieni.Zawsze byłam ambitna,konkretna i odważna w swoich działaniach.Wiele osiągnęłam w życiu dzięki swojej pewności.Dzieci szanowałam i nigdy nie hamowałam ich w rozwoju.Dzisiaj są ludźmi sukcesu.