Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki miesiąc waszym zdaniem najfajniejszy na urodzenie dziecka?

Polecane posty

Ja też rodziłam w grudniu i dla mnie super :) Taki prezent na święta, wszyscy się cieszyli i święta jeszcze bardziej radosne przez to. Do gościa z 14:00 powodzenia z Twoim optymizmem. Jeśli myślisz, że zaplanowac termin porodu, a tym bardziej bliźniaki, to gratuluję optymizmu.

Do gościa z 14:00 powodzenia z Twoim optymizmem. Jeśli myślisz, że można zaplanowac termin porodu, a tym bardziej bliźniaki, to gratuluję optymizmu.

Gość gość
Bliznieta w sensie zodiakalnym laska mialanna myśli

Gość gość
Chodziło mi o znak zodiaku, nie ciążę bliźniaczą ;) No wiesz, chodzi o to, że po prostu bardzo bym chciała zaplanować to w ten sposób, wiadomo, że jak się nie uda, to będę szczęśliwa z samego faktu, że jestem w ciąży, kwestia terminu będzie drugorzędna. Ale odrobinę pokieruję działania w tym kierunku, a nuż ;) Wiem, że mogę zajść w ciążę, nie stosuję antykoncepcji hormonalnej, hormony mam w porządku, regularne cykle...Nic, tylko działać :)

Gość gość
ja rodziłam we wrześniu- Z brzucholem pociłam się w straszne upały. Najgorzej, że musiałam 3x leżeć na patologii w tym czasie. Dziecko się urodziło- ok - pogoda była już ok. Akurat październik i listopad był wymarzony na spacery, piękna złota jesień. lato było okropne bo maluch nie chodził, wakacje to była mordęga.. nic nie mogliśmy skorzystać bo w wózku się darło, chodzić nie chodziło, a na plaży ryczało i piasek żarło. Albo dla odmiany do wody raczkowało w trybie przyśpieszonym W Te wakacje będzie już miało 22 miesiace! Będzie z górki Koleżanka urodziła w styczniu......mrozy wtedy były po -20 :O

Gość gość
moja kolezanka urodzona w maju uczulona na prawie wszystko, wiec to zadna regula.

Gość gość
marzec-maj, później ciężko chodzić w upały a na zimę też kiepsko. Mam dzieci jedno z marca a drugie z kwietnia.

Gość gość Omi
O tak w grudniu super. Swieta i maluszek a na wiosne juz do spacerowki mozna sie przesiasc. Do przedszkola idzie dziecko jak ma 2 l i 9 miesiecy. dzieci z grudnia sa *****iwe i lubia ******* powietrzu. Optymisci bo mowa o strzelcach. Moj synek jest prze fajny ! Od wrzesnia idzie do przedszkola

Gość gość
Ja urodzilam rok temu w grudniu i dzieki temu ze zima byla lagodna moglam chodzic na dlugie spacery. A tak ogolnie to marzec kwiecien.

Gość gość
Ja urodziłam w kwietniu i moim zdaniem super!

Gość gość
Obojętnie byle bez komplikacji, miesiąc nieistotny bo przecież to dziecko a nie planowanie wakacji