Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem w ciązy

Polecane posty

Gość gość

Mam do was pytanie a mianowicie uprawialam seks z moim chlopakiem w czasie dni plodnych oczywiscie z zabezpieczniem i stosunek przerywany. I od tygodnia mialam uplawy z krwia lub brazowe. Zostala wykryta u mnie nadzerka i czekam na wyniki z cytologi. Za dzien lub dwa dni mam dostac miesiaczke. Ale jakos glupia schize mam ze moge byc w ciazy przez te uplawy. Miesiac wczesniej tez takie mialam uplawy.

Gość gość
NIe nie jestes ;)

Gość gość
Ktos jeszcze ?

Te uplawy pojawily sie zamiast miesiaczki? Termin miesiaczki juz minal? Jesli tak, zrob po prostu test ciazowy, rozwiejesz wszystkie watpliwosci. W razie jakichkolwiek watpliowsci mozesz rowniez napisac do organizacji kobiecej Women Help Women na info@womenhelp.org, ich lekarki i wolontariuszki odpisuja natychmiast, zobacz womenhelp.org/pl/

Gość gość
Jak się bzykałaś to zaszłaś w ciążę.Nie ma 100%antykoncepcji.

Gość gość
Dostalam wczoraj miesiaczke i jest ona bardzo skapa a te uplawy co miesiac dostaje przed miesiaczka .

Gość gość
Nie jesteś w ciąży... Kochana! Nie takie rzeczy się robiło i nic. Serio, całe te wpadki muszą mieć bardzo pechowych rodziców, skoro praktycznie zajść można tylko 4-5 dni w miesiącu :) Od płynu preejakulacyjnego nie zajdziesz w ciążę, nie ma bata. Spokojnie, stres nie służy temu, udaj się do lekarza, jeśli masz problemy z miesiączką i upławy(może jakiś grzybek?).

Gość gość
Dodam tez ze 2,5 tyg temu byla za granica w dodatku stosuje diete redukcyjna i przezywam duzo stresu. Nie wiem czy to miesiaczka juz sama wczoraj byla krew a dzisiaj cisza nic nie leci. Denerwuje sie przez to bo nigdy tak nie mialam.

Gość gość
Wykryto u mnie nadzerke i czekam na wyniki z cytologi ale niestety musze jeszcze poczekac bo moja ginekolog jest na urlopie :(

Gość gość
Wyluzuj, naprawdę. Swego czasu chciałam zajść, ale nie jest tak łatwo. 4 dnia przed płodnym był seks z wytryskiem i nic. Dzień po dniu płodnym - też nic. Męskie plemniki wytrzymują do góra 3 dni. A co tu dopiero, gdy nie było wytrysku :)

Gość gość
Dziekuje za pocieszenie :*. Czy to mozliwe ze sa jakies zaburzenia hormonalne lub cos ? Gdzie sie nie przeczyta to w internecie pisza ze to ciaza :D

Gość gość
Jak najbardziej! Nie czytaj internetowych diagnoz, bo prowadzi to do głupoty. Myślę, że za jakiś czas będziesz tłumaczyła zagubionym osóbkom to samo, co ja :) Jednak to nic strasznego, bo sama przechodziłam przez Twój etap. Też szukałam odpowiedzi na ciążę w Kafeterii, heh, podobno byłam. Wszędzie dostałam taką odpowiedź. Minęły dwa lata, a tu nic :) Chyba, że to jakaś ciąża utajona z przedłużonym terminem... Jak najbardziej mogą to być problemy z hormonami, regularne masz miesiączki, co do dnia? Nie przejmuj się, naprawdę. Szczególnie, jeśli jesteś na diecie redukcyjnej. Ja jestem na diecie całe życie :P ale jak wdrażam taką intensywniejszą z okrojonym limitem kalorycznym, to i nawet mi, gdzie mam regularnie wszystko, co do dnia, a wręcz nawet i godziny, zdarzają się drobne zachwiania.

Gość gość
No wlasnie jak czlowiek sie naczyta tych glupot to potem tak sie dzieje w glowce nie potrzebne rzeczy :P. Moje cykle sa od 29-35 dni i niby dzisiaj mialam dostac bo tak kalendarzyk wyliczyl ale dostalam wczoraj i to jest jak by wygladala jedno dniowa miesiaczka chyba ze za pare dni moze sie rozkreci bola mnie jajnik tak jak na okres i uczucie jak by mialo cos poleciec ale nie moze :D. Czasem tlumacze ze to przez to nadzerke ale no nic musze czekac na wynik tej cytologi i moze pokaze co sie dzieje. Oh te kobietki cale zycie na diecie sa :D

Gość gość
Dodam tez tylko ze facet nie konczy we mnie :P

Gość gość
Troszkę masz rozchwiane te cykle! ;) Nie sądzę, aby upławy, które mogą oznaczać ciążę pojawiły się dnia, którego masz mieć miesiączkę. To po prostu skąpy początek miesiączki, poczekaj, jeszcze będziesz jutro narzekała! :) Choć mi też zdarzają się takie skąpe czasami. Życzę Ci dziecka w określonym terminie, takim najbardziej dla Ciebie odpowiednim, aby obyło się bez zbędnych stresów. Powodzenia z tą nadżerką i zdrówka życzę, miłego dnia :)

Gość kiedyś urojona
Dobrze ci dziewczyny radzą nic nie czytaj bo zauważysz u siebie wszystkie objawy ciąży.Pozdrawiam

Gość gość
Dziekuje dziewczyny :)