Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odchudzona na wieki

Schudłam i wiem jak to utrzymać! Macie jakieś pytania?

Polecane posty

Gość odchudzona na wieki

Drogie kobietki! W ciągu pięciu miesięcy straciłam 10 kg. Przy moich 178 cm wzrostu z 70 kg, schudłam na 60. Moja waga od początku była prawidłowa, więc zrzucenie zbędnych kilogramów szło dość powoli, ale za to efekty trzymają się uwaga! 1,5 roku, a waga nie zamierza wracać :) Żadnych tabletek, głodu i katorżniczych ćwiczeń. Po prostu zmieniłam nawyki na stałe. Moja dieta opierała się na 1600-1800 kcal (obecnie jem +/- 2000), bieganiu dwa razy w tygodniu (zaczęłam od 20 min, obecnie biegam ok godzinę) i ćwiczeniach z Ewą Chodakowską i Mel B.

Gość gość
gratuluje serdecznie:) ja mam 5 kg do zrzucenia, i nie moge schudnac mam 170 i waze 65 kg najwiecej z brzucha , masz jakies rady?

Gość odchudzona na wieki
Może dieta 1600 kcal? :) wg mnie będzie ok dla Ciebie, bo nie powinnaś chodzić głodna i myślę że będziesz ładnie chudnąć. Jedz ok 500 na śniadanie, to ważne, bo ono napędza metabolizm. Oczywiście pij co najmniej 2 l wody dziennie, i np: w pon 20 min biegania we wt mel B 3 zestawy po 10 min śr 20 min biegania czw przerwa piątek skalpel Ewy Chodakowskiej sb Mel B 1 zestaw 10 min i skalpel Ewy w pon znowu przerwa, od wtorku znowu biegamy itd Jeżeli masz tłuszczyk na brzuszku, to polecam Ci lekkie kolacje i co ważne szklanka wody tuż przed snem :)

Gość odchudzona na wieki
aha a w niedziele dowolny trening :) np z rodzinką na rower :)

Gość gość
jesli masz tłuszcz na brzuchu to odstaw pszenicę