Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czym zainteresować 30 latka?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie do dziewczyn, które są w związku z 30 +/- letnim facetem, a same maja ok 24 +/- lat. Mam na myśli i wygląd zewnętrzyny, jak i odpowiednie cechy charakteru jak go sobą zainteresować? jakie kobiety oni lubią? spotykałam się przez pewien czas z rówieśnikami, ale nie mogliśmy się dogadać, inne plany, wyobrażenia o przyzłości, więc pomyślałam o pare lat starszych facetach. Pytanie kierowane jest też do facetów.

Gość gość
zależy od faceta moja droga. są dojrzali 25latkowie i kompletnie zdziecinniali panowie pod 40stkę. mój narzeczony ma 33 lata, ja co prawda 31, nie 24. ale jak miałam 24 lata, spotykałam się z kilka lat starszymi i niestety jak wyżej. nie od wieku cele życiowe zależą, lecz od osobowości. jednemu zaimponuje kobieta na poziomie, wykształcona, oczytana, naturalnie ładna, a nie wymalowana dziunia. inny Ci powie właśnie "włóż stringi". i tych innych jest więcej.

Gość gość
ja mam 16 lat a mój chłopak 31 lat . Nie możesz się foszyć jak przysłowiowa baba. Chłopak musi mieć też swoją przestrzeń wolną od kobiecej ręki.