Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż jest zawiedziony że urodziłam syna a nie córkę unika nas czy to koniec

Polecane posty

Gość gość

:-( 5 miesięcy temu urodziłam drugiego syna. Mąż marzył o córce no ale jak się dowiedział o drugim synu sam skwitował że grunt aby było zdrowe. Po porodzie nie wiem co mu się stało, zaczął unikać przyjazdów do domu. Wcześniej w domu był co drugi-trzeci dzień teraz tylko w weekendy i jak tylko przyjedzie szuka byle pretekstu by nie spędzać z nami czasu. Nagle stał się strasznym majsterkowiczem, ogrodnikiem i zakupoholikiem. Nie pomaga mi kompletnie, gdyby nie mama i tesciowa zgłupiała bym. W sobotę to już przekroczył wszelkie granice, tesciowa sama mu powiedziała że zaopiekuje się dziecmi a my żebyśmy sobie gdzieś wyszli razem, mąż powiedział że zobaczy. Wieczorem patrze a ten ubrany i wypachniony idzie do sąsiadów na urodziny ich córki z prezentami :-( i nawet nie pomyślał żeby zabrać mnie ze sobą

Gość gość
Wybacz, ale skomentuję to tak: Małżeństwo zyjące osobno staje się prędzej czy później fikcją. Przerobiłam ten temat. Prawdopodobnie gdybyś urodziła córkę byłoby tak samo.

Gość facettttt
To nie może być prawda! Takich idiotów już chyba nie ma na ziemi!

Gość gość
Twój mąż to ku/tas zlamany i tyle, a to ze ma syna to wylaczn ie zasługa jego plemników

Gość gość
prowo prowo prowo prowo prowo prowo

Gość gość
Prowo nie trzymające się kupy.

Gość gość
A co wy macie z tym prowo? Tak się stało w moim małżeństwie i nie wiem co z tym zrobić