Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też musicie wszystko facetowi pokazać i poprosić żeby pomógł w porządkach

Polecane posty

Gość gość

A sam to zero totalne? Mnie to już męczy. On nawet pomoże, ale zawsze to ja muszę prosić, pokazać co jest do zrobienia, jasno wytłumaczyć. Rzadko, naprawdę rzadko mi odmawia i doceniam to, ale męczy mnie sam fakt, że to ja muszę wszystko organizować. On sam z siebie NIC by nie zrobił. Jeśli nie ma mnie w domu to oczywiście nic nie jest zrobione. Nie wiem czy on udaje idiote, czy po prostu to taka taktyka, ale w sprzątaniu zachowuje się gorzej jak dziecko. Teraz jestem w 37 tygodniu ciąży, bardzo mi już ciężko, kręgosłup mi pęka, mam rwy kulszowe i mega spuchnięte nogi, mnóstwo rzeczy jest do zrobienia jeszcze, właśnie głównie porządkowych bo bardzo późno dostaliśmy mebelki do pokoju dla dziecka i wszystko muszę robić sama, on pomaga, ale tak mizernie, że najczęściej jest tylko więcej roboty jak on się za coś zabiera. No i jeszcze sto razy muszę prosić, proszę wynieś te śmieci, nie nie później TERAZ itp. Tracę tylko siły na to poganianie, już nie mogę

Gość gość
Widziały gały co brały! kobieto ja nawet u siebie w domu nie wiem gdzie mam miotłę czy zniotkę bo wszystko robi mój facet! Trzeba było brać pantofla a nie macho!

Gość gość
Mój nie jest macho, on po prostu jest leniuchem ;( Pomaga, ale tak jak napisałam - o wszystko się muszę prosić

Gość gość
ja wiedziałam kogo biore i na szczescie sie nie zawiodłam:)

Gość lako
Dokładnie. Tobie jest ciężko i mówić do niego warto tylko mówiąc o sobie. W stylu "jest mi bardzo ciężko i potrzebuję pomocy. Pozamiatasz? Zrobisz to, to i to?" Jeśli nie chce współpracować i pomagać, to niestety albo potrzebna Wam będzie pomoc, albo przemyśl czy chcesz z nim być w takiej sytuacji. http://www.nvc.zgora.pl