Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

2 pytania dotyczące facetów singli

Polecane posty

Gość gość

Czy uważacie, że jeśli facet jest parę lat sam to znaczy, że tak naprawdę ma już jakiś obiekt westchnień i chce tylko ją? I czy są tacy faceci single, które nie sypiają z laskami, bo czekają z seksem na związek?

Gość gość
Są tacy znam to z doświadczenia; )

Gość gość
1. nie uważam tak 2. sądzę, że są

Gość gość
nie nie sądze faceci aż tak tego nie przeżywają są bardziej konkretni. 2 możliwe. ale bardzo rzadkie.

Gość gość
kto jeszcze sie wypowie? :)

Gość gość
nie szukaj w c***u kości, ten , który jest parę lat sam a na którego ty masz chrapkę , w ogóle nie jest tobą zainteresowany nawet by cię przelecieć w wolną sobotę. wymyślasz jakieś pierdoły. ot co!

Gość gość
1. nie a) chce się wyszaleć b) spotyka się z dziewczynami niezobowiązująco c) jest gejem 2. znam tylko 1 taką osobę

Gość gość
Zależy kto 1. Nie 2. Też nie bo bez tego da się żyć

>>>Czy uważacie, że jeśli facet jest parę lat sam to znaczy, że tak naprawdę ma już jakiś obiekt westchnień i chce tylko ją?<<< To zbyt daleko idący wniosek. Może być tak, że facet zna swój "ideał" i nie mogąc z nią być, ma mniejsze parcie, na związanie się z kimkolwiek innym. Nie oznacza to, że takie związanie jest zupełnie wykluczone :). x >>>I czy są tacy faceci single, które nie sypiają z laskami, bo czekają z seksem na związek?<<< Tak. Dla niektórych mężczyzn seks nie sprowadza się do włożenia i kilku minut jednostajnych ruchów :D. W naturalny sposób dbają o swoje partnerki i ich ciało. Z całym szacunkiem, ale nie mam ochoty dbać o byle jaką kobietę, więc nie "idę z nią do łóżka". x Przypadkowy seks to raczej domena wiecznych imprezowiczów i ludzi nadużywających alkoholu. Są mężczyźni single, którzy tych cech nie mają, więc nie zdarza im się budzić rano i zadawać pytanie: "Ja? Ja z tym spałem?" :D :D :D. x Przypadkowy seks niesie ze sobą możliwość złapania choróbska, albo innych kłopotów przez przypadkową towarzyszkę przywleczonych :(. x Dojrzały mężczyzna nie musi udowadniać sobie i światu :D, własnej męskości, zaciągając do wyra, kolejne "zdobycze" :). Tak robią głównie niepewni siebie cieniarze :).