Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smsy ktore nigdy nie beda wyslane

Polecane posty

Gość gość
ale co ona na to? :(:)

Gość gość
a ja na to jak na latoooooooo

Gość gość
na pewno sie ucieszy.

Gość gość
Marianie nigdy cie nie kochalam tylko sie toba zabawialam :)

Gość gośćula
" dziękuję ci R za to że sie rozstalismy ,dzis jestem sama ale szczęśliwa a ty zmarnowałbys mi życie , myslałam że jesteś Bogiem ,a okazałes sie infantylnym dzieciakiem" x kiedyś mu to powiem ,chociaż on uwaza że szczęśliwym można byc tylko w związku ,cóż wyzej wspomniany infantylizm :)

Gość gość
jak to?! jak mogłaś! :( 😭

Gość gość
A ja bym napisała: Michał Kocham Cię Już długi Czas.. Szkoda że o Tym nie wiesz i nigdy Się nie dowiesz jestem nikim w przeciwieństwie do Cb ale serce mam Większe! I Kocha za to jaki Jesteś a Czasem wiesz że Ciężko z Tobą... .; p;);*wytrzymać!

Gość gość
a moglam :)

Gość gość
no to hlup:classic_cool:

Gość gość
Kocham Ciebie od pierwszej chwili......Kocham Twoje oczy ,Twój usmiech,Kocham sposob w jaki mnie dotykasz..spedzilam z Toba najpiekniejsze chwile swojego zycia..pragne miec Ciebie zawsze przy sobie ,czuc cieplo Twojego ciala,zasypiac i budzic sie przy Tobie do konca moich dni.Cokolwiek sie stanie ..zawsze bedziesz najlepsza czastka mnie..

Gość gość
Jdhufufjfhfuu

Gość gość
23 ,25,kto do kogo?.sisi.

Gość gość
Jak się masz jak Ci mija życie? Taki piękny czas... Czy ona Cię kocha tak jak kiedyś ja...?"

Gość gość
I patrzę na gwiazdy, na księżyc, na ludzi. Czasem przed oczyma przemknie Twoja twarz. Spoglądam z nadzieją, że coś się wydarzy, Że jeszcze pamiętasz, że jeszcze mnie znasz...

Gość gość
Pamiętasz, byłam Twoja, jak nikt kochałam Cię Pracę mam i wszystko jest OK dzieci śpią, a ja uśmiecham się piszę wiersze w sekretnym zeszycie wiedz kochany: ułożyłam sobie życie...

Gość gość
dwa lata... to dużo żeby nauczyć się udawać jak bardzo mi na Tobie nie zależy niebieskooka, wszystko traci sens... bez Ciebie SKARBIE

Gość gość
Za oknem noc, przede mną same dobre dni Gdzieś morze łez, po którym pewnie płyniesz Ty Samotny kapitanie, pamiętasz jak błagałam Byś nigdy nie zabierał, wszystkiego co kochałam...

Gość gość
"Nie wiem jak mogłeś byc takim egoistą, zwodzić mnie czułymi słówkami dla chwili przyjemności... Chcę żebys wiedział, że chociaż tego nie okazywałam zakochałam się w Tobie i dlatego zerwałam. Mam nadzieję, zę niedługo jednak się zobaczymy i może kiedyś bedziemy nawet razem... Bo bardzo bym tego chciała. Całuję i dobrej nocy Kochanie" Ale nie wyślę tego nigdy bo bym zrobiła z siebie kretynkę, a tak to on chociaż nie wie czy mnie tak naprawdę zależało

Gość gość
Nie jestem w stanie pojąć jak mogłam sobie zrobić coś tak irracjonalnego, idiotycznego, nadal boli już nawet trudno mi określić tak naprawdę co konkretnie jest największym problemem.

Gość gość
MK? 36. .hmm;**;)

Gość NieKochająca
Kiedy zerwałam zaręczyny powiedziałeś: "Ty nigdy nie będziesz szczęśliwa, bo nie umiesz kochać." Twoje słowa okazały się wyrocznią. Nigdy nie pokochałam i nadal nie kocham, choć mam męża. Nie kocham nawet samej siebie, a szczęście to dla mnie abstrakcja :( dlaczego do cholery jestem taką zimną suką...

Gość gość
Co chciałabym napisać do niego:Jak ja Cie nienawidzę.Nie wiedziałam,ze można kogoś tak nienawidzieć.Tak jak Cie postawiłam na piedestale tak Cie z niego zrzucę ."

Gość gość
Zemsta jest rozkoszą bogów,o czym wkrotce sie przekonasz

Gość gość
Jaka zemsta? ??

Gość gość
Masz to jak w bankui to nie jest sms

Gość gość
Ale co i za co ?

Gość gość
Oj fajny temat bardzo tyle że ja zawsze wszystko mówię i nie mam byłych a byli są obecnymi w moim życiu cały czas Taki raj na ziemi

Gość gość
Odchodzę od niego bo dzięki tobie przejrzałam na oczy:) Z ciebie próbuje się wyleczyć bo dłużej tak nie dam rady. "A najgorsze w tym wszystkim jest to, że jesteśmy sobie przeznaczeni."

Gość gość
Kafeqrwa założyła kolejny głupi temat i nawet mścić się chce :D Uważaj debilko, żeby on razem z żoną się na tobie nie zemścił. Dopiero będziesz wyć tępa suko :D

Gość gość
6:54 co belkoczesz? Powtorz bo nierowno sie oplulas ;)