Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Smsy ktore nigdy nie beda wyslane

Polecane posty

Gość gość
7:15 Dobre:D A ta 6:54 to jakas sfrustrowana samotna psycholka. Widac ze jest nieszczesliwa i majaczy cos o mezu i zonie w kazdym temacie. Kobieto! Czas sie wybrac do psychiatry !

Gość gość
Kłamstwo.... to Twój największy problem. Wylecz się z zakłamania i żyj prawdą.

Gość gość
To hój sie wkrotce dowie."Raz aniołek,raz diablica,jedna twarz dwa oblicza"Z tej drugiej strony mnie nie zna to sie przekona.Uwielbiam sprawiać ból facetom,szczególnie tym którzy na to zasłużyli.Zawsze odnosze zwycięstwo na wojnie.Wiec jak wojna to wojna.!!!!!!!!!!!

Gość gość
Nie lubię pisać sms, to takie dziecinne. Co masz powiedzieć powiedz w oczy, albo napisz list.

Gość gość
Dla hipokrytów;-),, Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą.",, To, co nic nie mówi, nie kłamie. "I coś dla mnie osobiście, co traktuje jak naukę na przyszłość :"Po co kłamać, skoro wystarczy mówić prawdę, by nam nie uwierzono. "

Gość gość
Dla hipokrytów;-),, Kłamstwo powtarzane tysiąc razy staje się prawdą.",, To, co nic nie mówi, nie kłamie. "I coś dla mnie osobiście, co traktuje jak naukę na przyszłość :"Po co kłamać, skoro wystarczy mówić prawdę, by nam nie uwierzono. "

Gość gość
tylko mentalne dno przyswoi kłamstwo jako prawdę :O prawda jest tylko jedna... "Kocham Cię" :)

Gość lulululi
Nie powinnam się w Tobie zakochać... A jednak zrobiłam to...

Gość gość
Tak,jak d..a każdy ma własną. Sami kochamy się okłamywać.

Gość gość
️Mam nadzieje ,ze za te wszystkie krzywdy ,ktore mi wyrzadziles zdechniesz sam jak pies..

Gość gość
Nie czytaj tego forum bo zle to wplywa na ciebie i na nasze uczucie do siebie:(

Gość gość
Ja też Cię kocham i ufam (czasami wbrew rozsądkowi), że nie wystapiłbyś przeciw mnie.

Gość gość
ale jak to przeznaczenie, nie musimy się martwić, w sumie samo się... :)

Gość gość
ciesze się:)

Gość Across
Napisałbym, że kocham ją bezgranicznie i myślę o niej dniami i nocami... Ale i tak nie chce mnie znać, nie wierzy mi, nawet nie wiem, czemu. Po prostu z dnia na dzień zerwała znajomość.

Gość gość
może tak miło być? kobietę można łatwo urazić....niczym:(

Gość gość
kocham cie .aa@

Gość gość
mam nadzieję że pamiętasz o 6 kwietniu ...nie pozwól abym znów się rozczarowała ...teraz to byłby ostatni raz

Gość gość
aa@?

Gość gość
dziecko z inną to nic ?

Gość gość
Kobiety, dlaczego piszecie jedno a myslicie drugie??

Gość gość
6 kwietnia nasz pierwszy raz..

Gość gość
Przyjdę dzisiaj wieczorem do Twojego pokoju, zostaw drzwi otwarte ....To bardzo ważne :-P

Gość gość
Już jest wieczór

Gość gość
Do włamywaczy strzelam jak do kaczek bez mrugnięcia okiem.

Gość gość
Bardzo Cie polubilam, moze cos wiecej... A Ty skresliles mnie po tak krotkim czasie, pozniej dawales mi nadzieje i znow ja odbrales. Chcialabym sie chociaz tylko do Ciebie przytulic. Tak bardzo mi na Tobie zalezy, nawet nie wiem czemu... Zdajesz sie byc zwyklym dzieciakiem, ale jednak cos mnie do Ciebie przyciaga

Gość gość
2in1:)

Gość gość
SMS który nigdy nie będzie wysłany "w każdy dzień pracy i poza nią toczą się między nami długie rozmowy, przez które jest nam bliżej do siebie niż do was"

Gość gość
To nie jest tak,że Cię ostatecznie znienawidziłem,Mała :).Po prostu między Nami padło zbyt wiele bolesnych słów,stało się zbyt dużo przykrych rzeczy ,które są nieodwracalne. W ostatnim sms-ie nazwałaś mnie świnią ,chamem i frajerem,ja z kolei stwierdziłem,że jesteś toksyczna. Nie piszę tego,żebyś mnie pokochała na nowo,bo wiem,że ZBYT DUŻO się wydarzyło,abyśmy kiedykolwiek mogli być razem,zbyt dużo żalu w sercu noszę do Ciebie ,żeby cokolwiek można było zmienić. Chciałem Ci tylko powiedzieć,że nie jesteś złą dziewczyną i to nie jest Twoja wina,że się to rozpadło,chociaż zapewne o tym doskonale wiesz. NIe jesteś niczemu winna.To się po prostu rozpadło. Wiedz,że los uchronił Cię przede mną,przed tym frustratem,ostatnim ścierwem, znerwicowanym cholerykiem ze skłonnością do alkoholizmu.Przed człowiekiem,który znienawidził swoje życie i najprawdopodobniej ma nerwicę depresyjną,ale mniejsza z tym.Nie pisz do mnie więcej,chciałem tylko,żebyś wiedziała,że wygrałaś życie rezygnując ze mnie. Bywaj. Twój 95.

Gość gość
Jestes moim skarbem. Gdybym tylko mogl, porwalbym Cie w moje zycie, majac w gdzies wszystko, co nas dzieli.