Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marzennka34

Jak się odchudzać?

Polecane posty

Od pół roku przeprowadzam głęboką renowację swojego interfejsu. Zaliczyłam laser, krio, ultradźwięki. Najlepiej działa na mnie kriolipoliza. Zrobiłam sobie brzuch, ramiiona, uda. po pierwszych przylozeniahg w ciągu miesiąca, wlasiciwie poltorej,zeszło mi 5 cm w pasie, po 6 cm w udach i po niecałe 4 cm w ramionach. za jedno przyłożenie zapłaciłam niecałą stówę.w sumie sporo tych przylożeń miałam, bo jestetm z tych grubokościstych, z tendencją do obrastania tłuszczem. Zrobiłam 3 serie zabiegów. zeszłam z 42 na 38. jestem meeega szczęsliwa. siostra mi pozazadrościła ale z hajsem słabo u niej, więc pytam was czy gdzieś w warszawie jest może krio taniej? ale tak, żeby zabieg nie trwał 15 minut. Swoją krio robiłam w Q Institute w Alejach, nawet próbowałam negocjować stawkę ale twierdzą że są najtańsi w wawce i teraz pytanie, czy rzeczywiście, bo może jest gdizes taniej? w końcu spora konkurencja. Szukałam na necie ale tylko czas straciłam, więc uderzam do was, bo forum to najlepsze źródło informacji :)

Gość gość
Ciekawa forma odchudzania, osobiście mogę Ci polecić http://blonnikpokarmowy.info/ ciekawe artykuły i bardzo nowoczesny sposób odchudzania !

Gość gość
Chyba tylko jakiś naiwny frajer uwierzy, że kriolipoliza za 100 zł działa. Coś słabiutko reklamujesz swoj salonik :)

Gość gość
Ja tez jakby co polecam błonnik. colon, albo colosan ex, ale ten drugi smaczniejszy i tańszy:)

Gość gość
Chcesz schudnąć w zdrowy sposób? Brakuje Ci motywacji do regularnych ćwiczeń? Stwórz z My Fit Bro plan treningowy i żywieniowy dopasowany do Twoich potrzeb, sam zobacz.. http://myfitbro.com/

Gość gość
zdecydowałam się na Slimcea i nie żałuje. Najbardziej zauważyłam przyśpieszenie przemiany materii które bardzo dużo mi dało

Gość gość
do tabletek warto dorzucić diete. Polecam LIMVENA. Daje doskonałe rezultaty nawet bez suplementów.