Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona18

Dziewczyny i Kobiety pomozcie!! chyba trace wlosy!

Polecane posty

Gość przerazona18

tak jak w temacie mialam Rude i geste Wlosy nalozylam raz jedna farbe ktora miala byc zblizona to mojego koloru niestety tylko zniszczyla mi kolor za jakis czas zrobilam dekoloryzacje i zrobilam blond ciemny, kolor mi sie nie spodobal i za 2 dni zrobilam jasny blond pozniej za miesiac zeby poprawic kolor kupilam niby znowu jasny blond ktory wyszedl ciemny nie podobal mi sie i wpadla mi w oko farba taka fioletowa i zrobilam ja po miesiacu odkad zrobilam poprzedni kolor pozniej sie wyprala i chcialam znowu probowac rozjasnic zrobilam kilka pasemek rozjasniaczem.. ale reszta wlosow znowu miala ten wyprany kolor i mama doradzila mi farbe ciemny blond ktora oczywiscie tez nie wyszla bo reszta wlosow byla za ciemna .. teraz boje sie ruszyc moje wlosy dekoloryzacja bo mam wrazenie ze widze przeswity na mojej glowie .. niby mam odrost bo szybko mi wlosy odrastaja ale jest ich jakos mniej i jak wloze palce we Wlosy wszedzie czuje sciezki a kiedys mialam wlosow duzo ze masakra wiedzialam ze stana sie bardziej cienkie po dekoloryzacji ale teraz jak dla mnie masakra.. siostra twierdzi ze nie widzi nic takiego ale ja tak.. ile czasu minimum odczekac zanim zrobie dekoloryzacje przynajmniej pasemkami aby nie dotykac skory glowy (bo wczesniej siostra dotykala rozjasniaczem mojej skory) i pewnie dlatego cos takiego zaczynam miec.. i jak je pielegnowac najlepiej naturalnymi sposobami lub bardzo tanimi przynajmniej mam nadzieje ze da rade to uratowac.. pomozcie prosze.. :)

Gość gość
to tak jest jak sie samemu EXPERYMENTUJE z farbami!ciesz sie ze jeszcze masz wlosy na glowie.