Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy facetowi, który ma wszystko wystarczy od kobiety tylko seks???

Polecane posty

Gość gośćqwerty
Do12:22. A według Ciebie co zdrowego normalnego faceta trzyma przy kobiecie??? Ja dla samych kanapek do pracy bym nie siedział;) Wiadro na spermę? A facet to kto? Dobrze arabusy robią że tłuką takie tępe qrwy. Może te garstkę normalnych ocalą.

Gość kazdy chce kochać
gość 17:18 ładnie napisał,zaradni,bogaci męzczyźni tez potrzebują wsparcia,miłosci,czułosci,wiernej towarzyszki zycia,a kobiety tez lubią seks,to nie jest tak jak piszecie-on jej da kase,wygodne zycie a ona w zamian za to będzie mu dawała d..y

Gość kazdy chce kochać
gdyby tak było ze bogatem kobieta potrzebna jest tylko do seksu to taki Kulczyk czy Solorz mogliby wymieniać sobie laski co noc a z tego co wiem nie mieli na swoim koncie tego typu ekscesów,byli związani długo z jedną partnerką

Gość kazdy chce kochać
jeśli kobieta ma swoją pracę,pasje a nawet jesli wspiera partnera w jego działaniach,biznesie a do tego lubi seks to nie jest jedynie wiadrem na spermę

Gość gość
gosc 17:18 chyba jedyny normalny facet w tym temacie, jak czytam reszte to odechciewa sie byc w zwiazku, skoro to naprawde takie ponizenie dla kobiety to juz wole samotnosc

Gość gość
Rescator odnośnie Twojego komentarza z wczoraj o 19:07. Prostuję o co chodziło, z tym, że kobieta najlepiej smakuje gdy się ją zdobywa. Otóż lubię gdy kobieta trochę ucieka, gdy seks nie jest tak oczywisty, gdy nie jest tym zwyczajnym obowiązkiem małżeńskim. Czytaj mąż w dom, żona z majtek. My faceci, mamy naturę myśliwych, chyba temu nie zaprzeczysz. Lubimy rywalizację, wojnę, wyzwania i ryzyko. Lubimy zabawę. Miałem różne kobiety w swoim życiu i z doświadczenia wiem jedno. Lubię kobietę zdobywać, nawet jeśli już jesteśmy razem jak stare małżeństwo. Miałem kiedyś kobietę, która była we mnie bardzo zakochana. Tak bardzo, że we wszystkim mi ulegała. Mogłem mieć seks w każdej chwili. Zrezygnowałem z tego na rzecz...Na rzecz zabawy. Lubiłem ją podrażnić, poflirtować, wypuścić a później złapać. Wiesz jak wtedy smakował seks? Dosłownie jakby wrzucić zapałkę do beczki nafty...

Gość gość
Złote słowa. Amen.