Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd niestabilność emocjonalna?

Polecane posty

Gość gość

Jest to bardzo kłopotliwe, nie potrafię z nikim stworzyć związku, zdrowej relacji. Zawsze robię problemy. Często zmieniam zdanie. Jestem szczęśliwa w jednej chwili, a za chwilę płaczę, rzucam wszystko itd. Ciężko ze mną wytrzymać, większość ludzi uważa mnie za pewną siebie i wielu wydaję się że mam siebie za "idealną". Ten problem nie daje mi żyć.. Zdaję sobie sprawę, że jestem młoda (mam 18 lat), od lat tłumaczyłam sobie, że to przejdzie, a to tylko taki okres. Jednak to nie przechodzi, a raczej stale się pogłębia. Jakieś rady? :( Dodam, że nikt nic nie wie.

Gość gość
do psychologa?

Gość gość
Wydaje mi się, że po prostu wciąż dojrzewasz i takie huśtawki są naturalne. Na razie Twoje doświadczenie życiowe jest zbyt krótkie aby mówić o jakichś kryzysach związkowych. Choć nie wykluczam, że może są jakieś okoliczności, które wpływają na Twój stan - trudna sytuacja rodzinna, szkoła i tym podobne, ale to chyba Ty wówczas wiesz o tym najlepiej.

Gość gość
Sytuacja rodzinna już się uspokoiła, jednak były w tej kwestii poważne problemy..

Gość gość
osobowosc chwiejna emocjonalnie. przeje/bane. sorry ale lepiej od razu skoczyc, ja mam to samo i mam 31 lat, zaluje ze teg nie zrobilam gdy byla pora, z wiekiem moze sie nasilac raczej. mecze sie, tez sie bedziesz meczyc.

Gość gość
Do psychologa idź.Polecam też książki,np."Księga kodów podświadomości" albo EFT (Techniki Uwalniania Emocji).Ciężko się żyje z kimś takim.Jak widzisz,nawet tobie...,a co dopiero ludziom z twojego otoczenia. Pewnie to się wzięło z tych problemów rodzinnych.