Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kllauudiia

Praca licencjacka

Polecane posty

Witam :) Jestem tu nowa :) Chciałam prosić was o pomoc . Jestem w trakcie pisania pracy licencjackiej na temat "Roli bajek telewizyjnych w kształtowaniu zachowań dzieci". Pierwszy rozdział juz skonczony, i nie mam pomysłu na drugi, ktorego tematem jest : charakterystyka bajek wraz z ich podziale. Wstepne podrozdzialy to: Bajki telewizyjne w telewizji publicznej i prywatnej , Bajki telewizyjne polskie i zagraniczne. Bardzo niewiele informacji i materiałów znajduje na ten temat, dlatego chciałabym zmienić treść tych podrozdziałów, przynajmniej drugiego i wymyslic trzeci. Jeden powinien byc napisany na przynajmniej 2,5 strony. A podrozdziałów powinno byc min.3. Może macie jakieś pomysły o charakterystyce bajek wraz z ich podziałem? :)

Gość gość
Kotku, widzę, że jesteś studentką. Studentki to bardzo miłe kociaki i z dużym zaangażowaniem dogadzają klientom w łóżku. Zdarzyło Ci się czasem dać facetowi za kase?

Gość gość
Hej jak masz jakieś przestoje lub poprostu chciała byś żeby ktoś ci pomagał to polecam http://www.proposterus-books.pl Mi pomogli przy redagowaniu mojej pracy z psychologi