Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sen niemowlecia jakis przepis???

Polecane posty

Gość gość
jak ogladacie czasem vlogi rodzinne, np daily bumps albo nive nulls to mozna je miedzy innymi u nich zobaczyc i uslyszec w uzytku, tak jak u wiekszosci innych. te z youtube wcale nie ustepuja im jakoscia dzwieku moim zdaniem.

Gość gość
Do goscia 16:20 Mam nadzieje ze nie pomylilam godz:-) ale jaja!!! Maly popil mi z piersi odwrocil glowe i zasnal.nie sadzilam ze taki szum tak dziala na dziecko...chwile byl rozproszony i sie rozgladal ale zasnal bez piersi...oby w dzien pomoglo:-)

Gość gość
to nie jaja. :) zachod trzepie na tym pieniadze od lat, tylko u nas malo kto o tym wie. ja sie dowiedzialam wlasnie z bligow i vlogow zagranicznych. przetestuj tez te zajmujace dziecko w ciagu dnia kiedy nie spi, jak chcesz cos zrobic w spokoju. :) a szum tak dziala, bo przypomina dziecku odglosy plodowe (...a doroslemu nocny lot samolotem albo hotelowa klimatyzacje)

Gość gość
blogow

Gość gość
Poprosze jeszcze o jakies linki " na dzien" jezeli pomoga to jutro napisze :-)

Gość gość
sa na poprzedniej str. 1 link, plus nazwy 2 kanalow bo forum nie puscilo postow z innymi linkami

Gość gość
tmxsti (1 film), wee see (2 fimy), hey bear (niektore pozycje, np. tiles prototype). przeczytaj wszystko z poprzedniej str.

Gość gość
u mnie jedno i drugie patrzylo w nie jak ciele w malowane wrota :) nawet jak bylo zrzedliwe i bliskie placzu, wystarczylo wlaczyc i nie bylo dziecka ;) napisz jak u ciebie poszlo!

Gość gość
pierwszy raz pisze w tym topiku: u mnie szumy nie działaja, rutyna nie działa, nic nie dziala, chyba mam uposledzone dziecko :(

Gość gość b
Jutro przetestuje. Mysle ze pomoze...bo mlody byl niechcacy nauczony na rekach. Od 7 tyg zycia mial objawy zabkowania i dla swietego spokoju byl noszony.a teraz ma 8 mies i 10 kg wiec rece opadaja...sa dni ze zrobie wszystko a sa ze biegiem cos jem:-/

Gość gość
to poglos troche szumy i zaciemnij pokoj. i niech dziecko ma sucho i nie bedzie glodne, ale tez i nie przejedzone. usnie na pewno.

Gość gość b
Zawsze zaslaniam okna przed malego drzemka i dostaje cyca przed drzemka,z pelnym pampersem tez nie zasypia;-)

Gość gość
cierpliwosci, uda sie. poglos troche szumy. moze byly za cicho i slyszal odglosy spoza pokoju.

Gość gość
czasami dziecko ma tylko okresowe trudnosci ze snem bo np przechodzi skok rozwojowy, albo zeby mu ida, albo zlapalo infekcje.. nie zrazaj sie za wczesnie

Gość gość
Jest tez aplikacja Tmsoft z podobnym szumem.

Gość gość
Albo Owentech lu Tiramisu. Owentech ma chyba najlepsza bo bez reklam i z lampka nocna i mozliwoscia personalizacji.

Gość gość
Mam dwumiesięczną córeczkę - i jutro na pewno sprawdzę filmiki. white noise działa rewelacyjnie więc i te filmy na pewno też - do głowy by mi nie przyszło że takie cuda są na youtubie :) nawet nie wiedziałabym czego szukać :) Dzięki ogromne!

Gość gość
Fajna jest tez aplikacja Baby sleep music (Master B). Szczegolnie 2 ostatnie kolysanki, do ktorych mozna dodac szumy, albo nagrac uspokajajace nucenie matki.

Gość gość b
Dzis raz probowalam uspic malego we wozku bez kolysania, nie wyszlo bo idzie gorna jedynka.pozniej zasnal przy piersi i szumie. Chyba zaczyna sie przestawiac na mniejsza liczbe drzemek...wiec dzis sie nie wypowiem na temat szumow z youtube.sprobuje jutro

Gość gość
Na zabkowanie kup Camilie albo Osanit. Sa naturalne, bezpieczne i skuteczne.

Gość gość b
Mamy wyprobowany calgel i dziala. Chyba ze jest calkiem tragicznie wtedy czopek