Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kąpiel z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Co myślicie o kąpieli z 4 letnim synem? Mój syn miał ostatnio atak drgawek gorączkowych. Taka sytuacja może się powtórzyć. Dodam też, że gorączka pojawiła się u niego nagle nie wiadomo skąd. Boję się go zostawiać nawet na minutę samego. Zawsze było tak, że po kąpieli syna kładłam go spać i jak on spał wtedy ja szłam się wykąpać a on zostawał sam w pokoju jak spał (dzieje się tak wtedy jak mąż ma do pracy na 16 i jest w niej do północy). Pomyślałam, że mogła bym się kąpać razem z nim no ale to już spore dziecko więc może to trochę nie wypada? Jak myślicie?

Gość gość
oszalałaś - z 4 latkiem do wanny wleziesz nie możesz się wykąpać zanim mąż wyjdzie do pracy

Gość gość
Dlaczego? Kap sie w kostiumie kapielowym i nie widze problemu. Ja jako dziecko kapalam sie z mama, wiem ze niby dziewczynka to co innego ale mialam wtedy z 7lat a i tak nie pamietam jak mama wygladala, zapamietalam tylko pieprzyka na piersi i ot tyle moich wspomnien. Jako ze to chlopiec to kap sie w kostiumie i nie widze tu zadnej patologii

Gość gość
w kostiumie kąpielowym?! - no proszę cię kobiecie nie chodziło o zabawy z dzieckiem w wannie, tylko żeby się umyć - jak ma to robić w kostiumie ty to dopiero patologią jesteś z tym pomysłem

Gość gość
Ja kiedyś jak syn był młodszy to właśnie myłam się z nim ale to jak nie miał jeszcze 2 lat i właśnie w dwuczęściowym stroju kąpielowym. Teraz się zastanawiam czy jeszcze wypada...

Gość gość
nie wyobrażam sobie swoich brudów i smrodów dziecku fundować w kąpieli. To niehigieniczne.

Gość gość
nie no ludzie co wy wyprawiacie?? dlaczego miałabyś nie wykąpać się z dzieckiem? To przepraszam ale "na golasa" też mu się nie pokazujesz? Czy chowasz dziecko na dzikusa który będzie się wstydzić jak będzie widzieć kawałek golasa, albo "lampić" się gdy zobaczy gdzieś cycki? No sorry ale ja paraduję gołkiem pod domu ( z łazienki do toalety, lub sypialni) i nie widzę nic złego w tym że moje 5-cio letnie dziecko to widzi

Gość gość
matko, co za patologia - żeby na golasa przy dzieciach biegać powinni wam te dzieci pozabierać

Gość gość
A potem dziecko nie będzie widzieć jak wygląda goła baba i będzie szukać w internecie. Ja i mój mąż też nieraz parodiujemy na go po domu. Nie widzę nic w tym złego. Co za ciemnogrod.

Gość gość
a może jeszcze seks przy nim uprawiacie z obawy, że będzie tego szukał w internecie - boże, co za patologia

Kąpiel z niemowlakiem czemu nie nie widzę problemu jeśli chodzi o 4latka niewiem córka z mamą a synek z tatą....

Gość gość
Nie widze zadnego problemu w kapaniu sie na golasa z czterolatkiem, za to uwazam, ze niezdrowe jest to, ze nie spuszczasz z dziecka oka nawet na sekunde. Rozumiem, ze jest chory, ale wpedzisz siebie przez to w chorobe albo wychowasz go pod kloszem. Mysle, ze musisz sie uspokoic, co ma byc to bedzie...

Gość gość
Nie wybaczyła bym sobie jakby dziecku coś się stało przeze mnie. A jak dostanie ataku drgawek to ważna jest natychmiastowa pomoc. A ja nawet nie będę w stanie usłyszeć, że coś się dzieje z łazienki.

Gość gość
"parodiujemy na go po domu" to dopiero ciemnogród