Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój kot mnie czasami wkurza

Polecane posty

Gość gość

Lubię zwierzęta, ostatnio dlatego wzięliśmy kotkę ze schroniska tzn ja i mój chłopak. Jest miła i kochana, ale miałczy w nicy żeby wpuscić ją do pokoju, co chwila chce sie przytulać, głaszcze ja itd ,ale nie moge tak ciagle...

Gość gość
A nie może spać z wami? U nas zwierzaki zawsze szwendały się po całym domu, jak chciały. :) Super, że przygarnęłaś kociaka. Ale bym chętnie obejrzała zdjęcie:)

Gość gość
Kot jest zawsze pohiewlasciwej stronie drzwi Zamknij drzwi to zacznie miauczeć

Gość gość
chyba jednak nie do konca dojrzale i swiadomie podjelas te decyzje skoro widzisz w tym problem. koty takie juz sa. ja na noc drzwi nie zamykam bo tez mi japsko nadziera i w te i we wte lazi

Gość gość
zjecie moze pozniej wkleje ;) z nim sie nie da spac bo on nie spi spokojnie tylko chodzi po nas i depcze, kupiłam mu łożeczko dla kotów ale on czesto miałczy w nocy i ogolnie non stop sie domaga o uwage

Gość gość
po prostu nie zamykaj drzwi. Jak to dorosła kotka możesz też jej dawać kocimiętki tak około 9-10 wieczorem - dostanie szału i się zmęczy :P

Gość gość
To moze sie z nim pobaw przed spaniem zeby sie troche zmeczyl i wtedy pojdzie spac pd razu a nie bedzie po Was deptal. Ja sie juz przyzwyczailam do udeptywania przed snem i drzwi oczywiscie nie mozna miec zamknietych bo akurat wlasnie wtedy kot ma ochote sprawdzic co sie dzieje po ich drugiej stronie :)

Gość gość
Moze młodziak i jeszcze sie nie przyzwyczaił do nowego miejsca Z czasem sie uspokoi Nie zamykaj drzwi bo koty to irytuje

Gość gość
Sterylizacja i nie będzie w nocy mialczec

Gość gość
a co sterylizacja ma do tego :O

Gość gość
trochę się uspokajają, wysterylizować i tak musisz...ale na cuda nie licz. Dalej będzie miauczeć. Po prostu nie zamykaj drzwi, będzie sobie chodzić i da wam spać.

Gość gość
wierutna bzdura :O sterylka nie ma wplywu na charakter. poza tym autorka napisala ze kot ze schronu. widziales kiedys niewysterylizowanego/niewykastrowanego kota lub psa ze schroniska???

Gość gość
nasz też depcze nas ale to fajne, nie głaszcze go wtedy z wiekiem będzie tego mniej nasz i tak jest gorszy, bo nas gryzie, taki rodzaj zaczepki wkurza mnie ze 100 razy dziennie :D

Gość gość
moja kotka sika na łóżko, na pościele, na wycieraczki.. i to jest dopiero uciążliwe, a nie miauczenie..

Gość gość
Mysmy tez wzieli nasza malutka ze schroniska w grudniu. Miala tylko 2 mce a taka malutka byla. Od razu do kuwety robila i do tej pory robi choc mamy podworko. Nie wiw ze mozna na zewnatrz. Na poczatku drapala wszystko i nas przy okazji bo miala takie pazurki ostre. Rozrabiala . Ciagle sie dopominala o pieszczoty. Nieraz mialam dosc ale jak popatrzylam na to malenstwo co powinna byc z matka to serce sie kroilo. Dzis ma 5 mcy. Jest wspaniala kochana jedyna. Bawi sie slicznie. Miauczy niewiele i cicho. Tuli sie. Myje sie w wannie. Aportuje papierki. Chodzi jak piesek przy nodze. Zaczepia sama nas do zabawy. Nie lubi byc sama wiwc gdzuw my tam ona. Moj synek ja uwielbia. Po prostu trzeba dac kotkowi milosc i czulosc. Kotek jak mlody musi sie wyszalec jak wszyscy. Badz cierpliwa a oplaci ci sie. On odwzajemi milosc i troske. Dajcie sobie czas. Ja nieraz jak glupia rzucalam wszystko i scigalam sie z nia po domu. Kupilismy zabawki typu myszy lasery i bawilismy sie z nia zeby nie byla smutna

Gość gość
ten kot cie kocha jest ci wdzieczny. wez ja na rece przytul pocaluj to tak niewiele ;) moja tez taka jest i na dodatek kladzie sie kolo ucha i glosno mruczy ale wystarczy ja zaczac glaskac a tego nienawidzi i zaraz ucieka ;) cala noc jest spokoj ;)

Gość gość
Może chce się przytulać bo wcześnie była zabrana od mamy. Mój kot lizał jak był malutki, bo miał niezaspokojony odruch ssania. Teraz ma już 8 lat, ale wciąż lubi przytulanie i głaskanie, ale w końcu przecież od tego kot ma człowieka no nie?

Gość gość
no wlasnie to przykre ze ten kot ich kocha a ich to wkurza mam nadzieje ze nie oddadza go spowrotem do schroniska

Gość gość
mój też często z nami śpi, ale w nogach łóżka i to jeszcze tak żebyśmy nie zauważyli że tam leży. Próbowalismy go oduczyć spania z nami ma przy łóżku swój kojec to leży w nim, ale jak tylko myśli że już śpimy to gramoli się na nasze łózko i to tak delikatnie żeby tylko nie dotknąć nas żebysmy sie nie zorientowali i nie wywalili go z łóżka. Stary cwaniak.

Gość gość
a moj sie czolga po podlodze i mysli ze go nie widac i tez wdrapuje sie na lozko ;)

Gość gość
no moj nawet na mnie spi.. jak spie na plecach - moja kotka lezy mi na cyckach i lize mi twarz xD