Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan duszka kaffe

Dla mojego Ducha Kaffe

Polecane posty

Gość gość
O kurffa! :O O KURFFA!!! :O:( Nie wierzę... :O

Gość gość
o w mordę :O:( no to duchełłe ma fana :D

Gość gość
widmo_ dziś Na chwile -Wolf, wracajac jeszcze do watku o ktorym wczesniej rozmawialismy, to ja dochodze do wniosku ze panna testowala mnie. Bo celowo wyciagala mnie na spacery wieczorem w miejsca gdzie nikt o zdrowych zmyslach nie spacerowalby z kobieta ktora dodatkowo szczuje ubiorem. Teraz dopiero poskladalem to w calosc. To byl tzw. test na samca alpha. Ty pisales z tego prace tj.o tej tematyce doboru naturalnego. Ja zaslepiony wtedy ta chemia milosci nie widzialem rzeczy takimi jakimi sa i przeciez z gory wiadomo byly, ze ktoras z grupek dresow pijacych alkohol w ciemnej uliczce doczepi sie w koncu do nas I JA BEDE MUSIAL WYKAZAC SIE WTEDY. Mialem trzech przeciwnikow o wzroscie 175-185 tak na oko i wadze 75-90 kg, wiec moje szansy byly z gory skazane na niepowodzenie. (ja 185 i z osiem dyszek wtedy wazylem) Jednego tylko zdolalem uszkodzic tj.najwiekszego tzw.lidera grupki i jak dopadlem drugiego to juz strzaly i kopy dostawalem od trzeciego, a pozniej gleba i butowany bylem gdzie juz nic nie slyszalem. Jezeli to suczysko testowalo mnie w tak niebezpieczny sposob, to nawet nie wziela pod uwage tego, ZE MOGLEM NAWET NOZEM OBERWAC bo czesto osoby z tych grupek nosza przy sobie noz. Czyli miala tak naprawde gdzies moje zycie i zdrowie, a w oczy mowila cos co ja chcialem uslyszec. I teraz najlepsze -jak juz wracalem do zdrowia, to ona oznajmila mi ZE NIE CZUJE SIE PRZY MNIE BEZPIECZNIE i dla niej bylo bez znaczenia ze mialem trzech przeciwnikow zaprawionych w bojach. W jej oczach stracilem totalnie dlatego, ze dalem sie pobic. Kolejna ciekawostka to to, ze od tego momentu jak przegralem w bojce to ona stracila calkowicie ochote na sex tj. JEJ C/I/P/A ZROBILA SIE SUCHA. Czyli w jej oczach bylem niegodnym dostepu do jej krocza. Ty dluzej zyjesz na tym swiecie i co za tym idzie zakladam, ze miales wiecej partnerek kopulacyjnych. Powiedz mi, z kazda kobieta tak jest jak z ta moja byla opisalem ? Bo jak badalem sprawe wsrod znajomych, kolegow, to spotkal ich podobny przypadek gdzie kobieta porzucala faceta ktory przegral w bojce. Ja u tej bylem zdrady jeszcze odkrylem i puszczala sie od momentu jak poleglem w bojce. Zalezy mi bardzo na fachowej odpowiedzi i czy ja sie nie myle w mojej smialej tezie.

Gość gość
"fajnych" fanów masz Duchu:O

Gość gość
Jakiś ty nudny, podszywie Nowego. Dno i osiem metrów mułu :O

gość 2015.03.12 Nie jestem lepszy. :( Co napiszę to skucha :( , albo ktoś się obrazi. :O A ten idiota jeszcze dokłada mi do pieca. Jẹbạny złodziej. Dziękuję 🖐️ pomarańczo, że zadajesz sobie tyle trudu i potrafisz rozróżnić oryginał od kupy, która za mną łazi już od jakiegoś czasu. :O :O