Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka.

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mężczyzn. Dlaczego jesteście w stanie przyjechać z daleka, zapraszać do restauracji, kupować kwiaty, do chwili aż dostaniecie seks, a później jeszcze kilka razy i powoli zrywacie kontakt? Czujecie jak to bardzo rani? Nic Was to nie obchodzi? Czy my popełniamy jakiś błąd?

Gość gość
Też chciałabym to wiedzieć:O

Gość gość
Bo jak zdobędą kobietę, to im szkoda już na nią kasy:P

Gość gość
Bo to są mamuty.

Gość gość
Ja zwykle chcę się zabawić, a potem pozbywam sie kłopotu:)

Gość gość
Odpowiadajcie dupki!

Gość gość
Oni sami nie wiedzą:O

Gość gość194
eee nie wszyscy...

Gość polska menściźna
Bo seks z kobietą emocjonalnie obojętną nudzi nas i musimy zmieniać obiekty zainteresowań aby zachować max przyjemność z seksu.

Gość gość
Mylisz się rozmawiam z koleżankami i za każdym razem jest tak samo. Zaczynamy sie angażować, dawać z siebie wszystko, a facet wtedy zaczyna nas olewać.

Gość gość194
To moze poprostu czasem przystopuj i po tym wielkim seksie bac dalej troche niedostepna... moze nie odkrywaj wszystkich kart... Bo to nie seks a w pelni odkryta laska zniecheca facetow...

Gość gość
U mnie było tak samo, czepił się mnie jak rzep, a później gdy ja oddałam się z miłością i czekałam na każdy jego telefon, on się zaczął wykręcać i powoli zerwał kontakt😭

Gość gość
gość194 dziś Co to znaczy w pełni odkryta?

Gość gość194
To znaczy w pelni emocjonalnie oddana i zaangazowana.

Gość gość
Mnie nie odkrył w pełni i przestał dzwonić, jeszcze nie zadowolony o co mi chodzi jak zapytałam. To są mamuty.

Gość gość
gość194 dziś Proszę napisz coś więcej, bo to mój drugi facet i druga porażka, a ja wylewam morze łez i tracę wiarę.

Gość gość
Czyli twierdzisz, że facet nie chce oddanej kobiety, takiej która oddaje mu siebie z uczuciem, woli mechaniczny seks bez uczucia?:O

Gość gość
?

Gość gość194
Zadalas bardzo ogolne pytanie. Moja odpowiedz tez byla ogolna. Poprostu nie mozna sie uzalezniac od faceta (aha, ja jestem facetem). Dla kobiet seks jest momentem przelomowym i zazwyczaj zrzucaja oslone. Fakt, jak facet to cham, to wezmie co swoje i prysnie. Ale poprostu nawet po tym pierwszym razie staraj byc dalej choc troche niedostepna i niech zapracuje na ten drugi raz...

Gość lilimała
gośc 194 ma rację jest taka fajna książka ,,dlaczego faceci kochają zołzy,, poczytajcie bo te morza łez wylane to strata czasu tylko.

Gość gość194
Odradzam jakakolwiek literature. Przeczytasz, zaczniesz myslec schematycznie i przejdziesz w skrajnosci w skrajnosc. Nie mozesz stac sie tez zimna ***a. Wtedy bedziesz odstraszac facetow. Moge wiedziec, ile masz lat?

Gość gość
Mnie facet zdobywał przez dwa miesiące, później kochaliśmy się, nie wiele o mnie wiedział, bardzo się starał, za jakiś czas znowu sie spotkaliśmy, było cudownie, ale później gdy mieliśmy sie znowu spotkać nie odezwał sie do ostatniej chwili i wtedy powiedział, że nie może się spotkać, że innym razem. Nic z tego nie zrozumiałam, było mi przykro, czy nie podobało mu sie moje ciało, czy co?

Gość gość
To nie wina mężczyzn tylko Was kobiety że jesteście takie naiwne...Nam facetom głównie chodzi o seks... ciśnienie w spodniach rośnie i trzeba je upuścić... Dostajemy seks i wszystko pryska... zaczyna się widzieć wady sytuacji, partnerki... Masz faceta za idiotę że będzie jeździł cały czas z daleka? Znajdzie sobie kogoś na miejscu.Myślisz że facet zastanawia się jak to może ranić? NIEEEE Tak, nic nas to nie obchodzi. Nie widzimy tego waszego smutku, płaczu żyjemy dalej. Na drugi dzień do roboty, inne czynności dnia codzienngo.

Gość gość194
Ja tam sie pod tym u gory nie podpisuje.

Gość gość
gość dziś więc dlaczego najpierw się tak stara? Rozkocha i rani? O jakich wadach mówisz, chodzi o niedoskonałe ciało, czy co?

Gość gość
gość dziś Nie mam go za idiotę, bo sam tego chciał, więc po co jeżdził, a teraz co nagle zaczął oszczędzać?

Gość gość194
Jesli facet chce zwiazku to zostanie. Jesli nie chce, to zadna kobieta nigdy go nie przekona do wiazania sie.

Gość gość
Faceci jak to jest, bo to wszystko prawda, mam tak samo juz nie pierwszy raz. Czy chcecie, żeby się dokładać do rachunku w restauracji, czy hotelu? Chociaź na początku absolutnie nie chcieliście, żeby sie dołożyć?

Gość gość
gość194 dziś A kiedy facet chce związku? Jaka kobieta jest w stanie go usidlić?