Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochanka.

Polecane posty

Gość gość
Przeczytałam dzisiaj temat i jestem ciekawa jak zatrzymać faceta, żeby mnie tak nie potraktował jak autorkę.:O

Gość gość194
Moim zdaniem kobieta ma malo do powiedzenia. Jesli facet chce, to zostanie. Jesli nie to (po seksie, czy nie) itak odejdzie.

Gość gość
moja historia, poznalam kogos oboje w dołku, miał być tylko seks, był, potem się zakochałam, zerwalam kontakt, on go odświezyl, bo tez sie zakochał. Bylo cudnie, potem problemy powazne po jego i mojej stronie i nie przetrwalismy. Dzis mamy kontakt, ostrozny, ja juz nie mowie o uczuciach nic, on tez. Zerwac calkiem kontaktu nie umiemy, oboje sie mysle boimy,. Czego? nie wiem. Ale wiem, ze tylko z nim bylabym szczesliwa, mimo, ze tak sie ta znajomosc zaczela ;) ale to juz pozostanie w sferze marzen Czasem lepiej odpuscic sobie

Gość gość
Jeśli wolisz odpuścić to dobrze, przynajmniej jakaś decyzja. Może facet będzie miał okazję znaleźć kogoś i ty również. Kto będzie chciał być bardziej.

Gość gość
Jesli facet chce tylko seksu,a kobieta sie zakochala to on zacznie predzej czy pozniej uciekac. Nie chce jej ranic dlatego chce to skonczyc.. i tyle

Gość gość
nie, ja juz sobie odpuscilam calkiem jego, inne zwiazki Mam juz dosc, zmeczylam sie tym

Gość gość
Jeśli chciał tylko seksu to pewnie tak.

Gość gość
Miłego odpczynku oby jak najdłużej.

Gość gość
To mozna wyczuć czy faceta interesuje tylko seks czy powazny związek.Jak facet nie potrafi utrzymac rak przy sobie ,jak od razu dąży do seksu to wiadomo ze nie zależy mu na zwiazku.Jak nic o zwiazku nie wspomina,jak unika tego tematu,wycofuje sie gdy zaczynamy cis wspominać.Trzymasz go na dystans 1m-c i widzisz jak sie wścieka ze seksu brak to tylko o to chodzi,nie rozkladaj nog nie będziesz cierpiec.Jak cierpliwie czeka,stara się,mówi o zwiazku ,mówi ze poczeka z seksem to mu naprawdę zależy.Jak jest zły ze seksu nie ma,cukruje,przymila sie to wiadomo dostanie co chce i zwieje.Jak facetowi tylko seks w głowie to nie będzie sie starał miesiącami tylko znajdzie chętną puszczalską ale takiego to nie ma co żałować.I patrzcie na jego przeszłość .Coraz to inna kobieta,to wiadomo ze nie chodzi o związek.Facet co czesto zmienial kobiety nie jest godny zaufania.On oczywiscie będzie klamał ze mial jedna czy dwie przed wami.Trzeba popytać dyskretnie znajomych.Jak z nikim nie chce cie poznać to wiadomo ze ma cos do ukrycia,boi sie.Przepatrz ukradkiem kontakty w telefonie.Jak ma drugi Tel.do kontaktu z tobą to na bank kreci jeszcze z inna i nie chce zebys na tamten Tel.dzwoniła.Facet jest prosty w obsludze,trzeba dobrze go obserwować i wyciągać wnioski.Ja po trzech spotk.potragie ocenic czy on jest cos wart czy nie.Ostatni dobrze sie maskował ale po 5mies.sie ujawnił mimichodem i kopa dostał.Seksu oczywiście nie było,pewnie nie mogł tego przeboleć.I ja tak zawsze robie.Jak nie jestem na 100%pewna żadnego seksu żeby klękał na kolonach.Trzymam ich krotko,jestem miła,czasem bardzo żeby myślał ze juz za chwile dostanie to co chce a tu nagle zd*****.I tak trzymam.Za zadnym hojem nie płakałam.Nie dam sie skrzywdzić,szanuje siebie a facet jest zawsze na dalszym planie choć myśli ze jest inaczej.Wielu miałam facetow.Seks tylko z jednym.I nie rozpaczam.Smieje sie z nich ze tacy naiwni.Moge żyć bez seksu,jak go bie ma to nie ma tragedi.A zeszmacić sie jest bardzo łatwo pamietajcie dziewczyny.