Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak włamać się na pocztę e mail

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym dostać się na pocztę osoby która mnie prześladuje. Nie wiem kto to jest. Jak to zrobić?

Gość gość
i czego się tam dowiesz jak cię prześladuje to pewnie tego maila ma tylko do tej funkcji

Gość gość
Może popełnił jakiś błąd i wysłał coś jeszcze do kogoś innego. Nie wiem, chcialam chociaż dowiedzieć się kto to jest. Tym bardziej ze możliwe ze to moja kuzynka.

Gość gość
to napisz do kuzynki i spytaj się czy to ona zachowujesz się jak 13latka jak ci ta osoba grozi to idź po prostu na policję

Gość gość
Sorry ale to głupia rada. Ona się wyprze jak ja zapytam a wiem ze policja bagatelizuje takie zgłoszenia jeśli nie ma zagrożenia zdrowia lub życia. Zachowanie nie ma tu nic do rzeczy nie będę teraz rozwodzić się nad dojrzałościa tej osoby pytam czy ktoś wie jak to zrobić i tyle.

A się objawia to prześladowanie? Zawala Ci skrzynkę? To załóż sobie nowego maila, tamtego przestań używać i po sprawie.

Gość gość
a co konkretnie robi?

Gość gość
podszywa się pod np sprzedawców z allegro ale widać nie zna mojego loginu czyli raczej nie osoba z bliskiego otoczenia. zaczęło się od wystawienia pewnej rzeczy na tablicy.pl Np po mailu od tej osoby musiałam opłacić coś czego zwyklebym nie opłacała i nie ponioslabym żadnych konsekwencji. Do tego zapisuje mój mail wszędzie a musze go mieć bo maja go wszyscy moi znajomi w pracy bankach portalach wszędzie. Mam go już z 7 lat a ten ktoś dręczy mnie od 1 roku

A może zaznaczaj wszystkie wiadomości od tej osoby jako spam, powinny potem przychodzić wyłącznie do spamu, jak pisze z kilku adresów to już może być trudniej.

Gość brak pomyslu na nick
do każdego przychodzą maile od wyłudzaczy haseł i loginów. podszywają się pod allegor banki czy operatorów komórkowych nie klika się w te linki i nie otwiera załączników a ty dorabiasz teorię że cię ktoś prześladuje ja czasami dostaję ze 3 takie maile na dobę ze spreparowanym nadawcą.

Gość gość
Kiedyś ta osoba ze mną mailowala pytając on pewien przedmiot który wystawiam. Stąd wiem ze to nie jest przypadkowa osoba.