Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY TO POWOD DO WSTYDU?

Polecane posty

Gość gość

ze po dwoch latach bycia sama spotykalam sie z chlopakiem zaufalam mu bardzo,zakochalam sie w nim i na trzecim spotkaniu doszlo do oralu bez finalu on mi zrobil dobrze a ja mu chcialam sie zrewanzowac..ale nie mial wytrysku bo przerwalam po 2min. to wogole mozna nazwac oralem? czy jeszcze pettingiem? cholernie zle mi z tym zdarzeniem. wstyd mi za tamto.. a on po wszystkim mnie olał co mnie boli najbardziej :-(

Gość gość
Olał Cię bo mu dałaś...

Gość klinika zmyslow
Pragniesz się zakochać, cieszyć się swoim mężczyzną, utrzymać z nim związek i dążyć do idealnych relacji.? Jest pewna żelazna zasada, którą musisz sobie bezwzględnie przyswoić i twardo przestrzegać! http://klinikazmyslow.pl/zanim-pojdziesz-z-nim-do-lozka/

Gość gość
nic mu nie dalam. seksu nie bylo. tylko ten oral o ile to mozna tak nazwac. co mi teraz po zasadach.. sama wiem ze zrobilam bląd ze mu za szybko zaufalam. ale czasu nie cofne..zaluje jak cholera tego.. tylko jak to teraz ułożyc w glowie? ja z nim wiazalam nadzieje..bylam zakochana..dawal mi poczucie ze cos jest..dopiero po wszystkim powiedzial wprost ze nie chce sie wiazac bo byl z kims tam zareczony wczesniej..czyli wykorzystal moja naiwnosc