Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cofnac czasxxx

czuje sie winna

Polecane posty

Gość cofnac czasxxx

Wiec , kiedys ukradlam z pracy takie darmowe sample kremow , gdy wychodzilam z pokoju gdzie trzymamy nasze produkty zobaczylam kamere , wtedy to juz nie bylo odwrotu poprostu zapomnialam o tym , kolezanka z pracy mowila mi ze Te tamery nie dzialaja wiec poprostu sobie wzielam pare sampli to bylo juz prawie rok temu , od jakiegos czasu czuje sie winna I nie moge sobie z tym poradzic mam straszne wyrzuty sumienia boje sie ze jak kiedykolwiek to zobaczy to mnie zwolni hmm jak mam zmienic swoj tok myslenia I nie wkrecac sobie zeczy ja juz poprostu mam paranoje prosze pomozcie

Gość gość
Daj na msze ,zmow paciorek wyspowiadaj sie i bedzie git.

Gość cofnac czasxxx
No wlasnie oto chodzi ze caly czas nachodzi mi ta mysl wiedzac ze bylo to juz tam dawno temu

Gość gość
dokładnie. spowiedź i po sprawie. możesz też podłożyć kasę do zakładu pracy w kopercie. napisać drukowanymi literami ze oddajesz pieniądze bo coś tam kiedyś ukradłas i poprostu jest ci źle i przepraszasz i wracasz honorarium za straty. nie ma szans by chciało im się dociekac kto i co.. ucieszą się kasę wezmą a ty będziesz mieć spokojne sumienie

Gość gość
Albo daj mi zamoczyc ,bedzie ci wybaczone:-)

Gość cofnac czasxxx
Te sample byly darmowe , wiec je sobie poprostu wzielam bez pytania prosze mi tu zadnych glupot nie wypisywac bo mam strasznego dola a do spowiedzi ide w niedziele

Gość gość
były darmowe ale wzięłas je bez pytania dlatego mówię żeby pozbyć się wyrzutów sumienia to poprostu za nie tak jakby zapłać wtedy będziesz czuć się tak jakbyś je kupiła i przestanie cię to gnębic a i oni nie będą mieli się czego doczepić jakby co

Gość gość
Dola to masz z niewyspania,a bzykanko poprawia samopoczucie. Wiec sie decyduj ba czas to pieniadz:-)

Gość gość
Czołg. ███ Rudy 102 ███████►

Gość cofnac czasxxx
Hmm myslisz? Poniewaz to bylo dawno temu oni nawet sie nie skapneli ze cos wzielam a Te kamery jak by dzialaly to juz dawno by mnie tam nie bylo ale wiesz wkrecam sobie cos co bylo prawie rok temu hmm nie wiem jak mam przedtac czuc sie winna? Nir moge im powiedziec o czyms o czym oni nawet nie wiedza hmm

Gość cofnac czasxxx
Prosze mi tu nir wypisywac bzdur

Gość gość
pytasz ciągle jak przestać czuć się winna a jak ci mówię jak to ignorujesz to. podrzuc za to kasę i karteczke z przeprosinami i honorarium.. wtedy będzie całkiem po sprawie.

Gość cofnac czasxxx
Czy jest tam mozliwosc ze jak kmery nie dzialaja to czy moze odczytac to co sie dzialo podczas kiedy nie dzialaly?

Gość cofnac czasxxx
Ja juz sama nir moge ze soba wytrzymac

Gość cofnac czasxxx
Pomocy!!!! Haha moze zla niektorych to moze sie wydawac smieszne ale ja sobie cos wkrecilam I Te mysli mnie juz dobijaja