Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Remont kuchnii

Polecane posty

Gość gość

W najbliższym czasie planuje remont kuchni, chcę ją mieć z wyspą, w stylu nowoczesnym. Potrzebuje porad jakie sprzęty mam kupić: kuchnia gazowa, okap, piekarnik, lodówka Prosze o polecanie/ odradzanie

Gość gość
Czy mogę Ci kotku pomóc przy remoncie?:) Ubierzesz się seksownie?:)

Gość gość
Przy remoncie warto zaopatrzyc się w porzadna chemie budowlana, z wlasnego doświadczenia mogę polecic tą z firmy Cemix, swietna jakosc za rozsadna cene

Gość gość
Super sprawa z tą wyspą, też mam w domu i jest to bardzo praktyczne. Jesli robisz na wyspie kuchnię- polecam indukcję, mi się sprawdza od BEKO, i na swoim przykładzie- nie oszczędzaj na okapie, ja miałam 3 lata bez okapu wyspę to była totalna pomyłka, musialam sufit od nowa remontować i wtedy kupiłam też okap od GLOBALO (w tym momencie modelu nie pamiętam, bo już mam ze dwa lata)- przemówił do mnie swoim nowoczesnym, przepieknym wyglądem. prócz tego mam mniej kurzu i powietrze jest filtrowane, brak zaparowanych okien w kuchni. Nie sądziłam, że to jest tak wazny sprzęt w kuchni.

Gość Lewiatanka
Remont kuchni robiłam od podstaw, wszystko łącznie z oknem i podłogami. Zmieniałam meble i od razu kupowałam sprzęty pod zabudowę i wygląda to naprawdę dobrze :) Nie zamieniłabym juz na takie wolnostojące. Została mi lodówka do kupienia i tak jak wszystkie inne mam zamiar ją kupić przez internet. Na electro.pl jest duży wybór lodówek i myślę, że znajdę tą idealna dla mnie :)

Gość gość
Przy remoncie zawsze przydadzą się artykuły żelazne, a wszelkiego rodzaju, w super cenach znajdziesz na http://www.el-srub.com.pl/index.html -w tym takie na zamówienie.

Gość grawerka
Polecam Ci simens albo bosch szczegolnie jesli chodzi o zmywarki,kupic na avans.pl polecam z doświdczenia, też urzadzalam kuchnie nie dawno w nowo wybudowanym domu, polecam styl skandynawski ;p