Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dajana321

jedynaki

Polecane posty

Gość Dajana321

Witam mam 26 lat i jedno dziecko 5 letnią córeczkę i absolutnie nie chcę więcej dzieci ! pracuję 6 dni w tygodniu mam warunki dom pracę ale nie mam po prostu czasu nie chce żyć w luksusach ale po prostu normalnie pojechać na porządny urlop żyć w normalnym standardzie nie martwiąc się że mi nie starczy do końca miesiąca .Córka miała 1 .5 roczku kiedy zakładałam działalność mąż też pracuje na pełen etat a na dodatek nie miałam pomocy bliskich musiałam sobie radzić sama było ciężko ale udało się córka jest większa i jest już z górki i nie wracałabym już do tamtych czasów. Wkurza mnie że wszyscy naciskają na drugie dziecko .Słyszałam opinie że ją skrzywdzę jak nie dam jej rodzeństwa!a kiedy byłam niedawno u ginekologa zapytać o jakąś wkładkę dopochwową ,ten z wyrzutami do mnie że mając jedno dziecko wychowam DZIWOLĄGA!! to jest oburzające !dlaczego ludzie tak ingerują w życie innych ,nikt niewie przez co ja przeszłam .Dodam jeszcze że jestem zadowolona z mojego życia a córka nie będzie skrzywdzona bo będzie mnie stać żeby zapewnić jej stabilną przyszłość bez kredytów, nie zostanie przecież sama będzie mniała swoje dzieci i mamę która zawsze będzie ją kachać ponad życie .Pozdrawiam

Gość gość
no to nie dawaj mężowi w picze bez gumki

Gość gość
To nie jest prawda,ze jak Jedynak to juz rozpieszczony nie wiadomo jak. Duzo zalezy od wychowania dziecka . Ja mam kolezanke,ktora ma rodzenstwo i to troje a zachowuje sie jak rozpieszczona ksiezniczka ktorej sie wszystko nalezy. Tak jakby byla najwazniejsza na swiecie .

Gość gość
A zreszta ten ginekolog to GINEKOLOG DOBRA RADA ? Smieszne :D