Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

projektowanie ogrodów

Polecane posty

Gość gość

Cześć, czy ktos z was korzystał z usług projektanta ogrodów? Jaki to jest koszt tak mniej wiecej? a moze macie kogos wartego polecenia? z gory thx

Gość gość
Ja korzystalam z takiej firmy chyba z okolic łodzi... www.justi-garden.pl chyba tak to szło. nie wiem bo do mnie dojechali bez problemu. Jestem bardzo zadowolona, a cenowo to zaleznie od powierzchni i tego co planujesz tam zrobic

Gość antekk49
trochę siedzę w tej branży i mogę z czystym sumieniem polecić justi - miałem okazję współpracować z nimi w kilku większych projektach. Ale kluczowa sprawa do autora wątku - z jakiego miasta poszukujesz firmy? Bo tej informacji zabrakło, a wiadomo że im dalej firma będzie musiała dojechać, tym drożej dla ciebie

Gość mmmaa55
aż weszłam na ich stronę, to www.justi-garden.pl i na fejsbooka - widać, że mają dużo pracy, ale mimo to projekty naprawdę interesujące. Szkoda, że mam do nich tak daleko, w przeciwnym razie chętnie bym sama skorzystała z usług. A tak to szukam kogos ze Szczecina - znacie kogoś?

Gość gość
Kosztu nikt co tu nie poda bo to zalezy co chcesz w takim ogrodzie mieć. Ja ci moge podac koszt projektu nawadniania automatycznego ogrodu bo to na razie zrobiłam od firmy http://nts.tanake.com.pl/ tylko pytanie czy robisz nawadnianie czy nie?

Gość gość
Godni polecenia są zdecydowanie Rock&Flower Studio. Działają na terenie całego kraju

Gość gość
osobom z Rybnika i okolic mogę polecić firmę www.ogrodysobik.pl/ są bardzo profesjonalni, fajnie mi zaaranżowali ogród, zajmują się też pielęgnacją ogrodów itd.

Szczerze mówiąc również zastanawiałam się nad wynajęciem firmy projektowej, ale zrezygnowałam bo naprawdę sporo sobie policzyli. Ostatecznie po zaznajomieniu się z tematem sama się tym zajęłam i nie chwaląc się wyszło mi to nawet całkiem nieźle :D. Dzięki agrowłókninie ściółkującej przeciw chwastom, tej firmy: http://www.agrimpex.pl/o-firmie/, nawet nie mam zbyt wiele pracy, tzn. wiadomo pielęgnacja, ale to akurat bardzo lubię :). Można zrobić to samodzielnie? Można, ale trzeba mieć czas :].

W temacie projektowania ogrodów polecam Centrum Ogrodnicze Ogród-Dom w Niepołomicach www.ogrod-dom.pl . Mi pięknie urządzili ogród o małej powierzchni a z założenia myślałam że nie wiele da się z nim zrobić więc miłe zaskoczenie. A i dobrali mi fajne oryginalne meble ogrodowe.

Gość Aleksandra088
A gdzie szukasz firmy tzn. jakie miasto? Jestem z Wrocławia i tutaj znalazłam firmę Ogrod Miejski. Absolwenci Uniwersytetu Przyrodniczego - świeże spojrzenie na sprawę, nowoczesne pomysły i innowacyjne rozwiązania. Zdecydowanie mogę polecić, nasza współpraca przebiegła bardzo sprawnie i miło. http://www.ogrodmiejski.pl/projektowanie_ogrodow_wroclaw/ Ogród wygląda super, jestem zadowolona i z czystym sumieniem mogę polecić każdemu.

Gość gość
Jeśli ktoś potrzebuje dobrej firmy do projektowania ogrodów na terenie Krakowa polecam "Chmiest Pracownia Architektoniczna". W moim przypadku sprostali w 100%, a miałam nie małe wymagania :D polecam zajrzeć w zakładkę projekty: http://www.chmiest.pl