Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rada byłego prawiczka

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś byłem prawiczkiem, a potem poznałem piękną kobietę... nawet zbyt ładną jak dla mnie. Pierwszy seks odbył się już po drugiej randce, i był bardzo słaby (chociaż dla niej to była najlepsza noc w życiu), ale z czasem szło coraz lepiej i teraz jest naprawdę świetnie. Ale co mnie martwi: wszystkie koleżanki mojej luby to typowe d***** które daja d**y każdemu i wszędzie. Mam to w d***e, bo ona jest inna, ale jestem świadom... że też nie była święta, teoretycznie co robiła przed naszym związkiem powinienem mieć wyj****e bo wiem że się nie puszczała, ale mam żal tylko do siebie. Podczas gdy ona uprawiała seks z kilkoma gośćmi - każdy, albo prawie każdy potrzebuje seksu, dla mnie była pierwszą partnerką, więc nie mam żadnego porównania, i jest mi k***wsko wstyd przed samym sobą, że nigdy wcześniej nie z*****ałem, chociaż miałem wiele okazji... tutaj rada dla wszystkich prawiczków tutaj, bo wiem że jest ich wielu: lepiej idźcie z*****ać nawet na roxach albo w burdlu, bo jak już znajdziecie laske i nawet Was zechce to będziecie sobie pluć w brode jak ja, że nigdy wcześniej nie dupcyliście.

Gość gość
powinieneś się wstydzić takiej rady

Gość gość
To prawda, jak jestes mlody to jeb i jeb bo puzniej bendzisz zalowal. Stara c**a to nie to co mloda.

Gość gość
oj lepiej się zbadajcie na hiv