Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hawetta

chora jestem chyba,załamana?

Polecane posty

Gość Hawetta

Mam22lata,od roku cera mi się okropnie pogorszyła jest sucha,blada wiotka i poszarzała.Zwalałam na stres,ale to nie wszystko,bo doszły inne objawy m.in ból głowy,męcze się szybko,mam bardzo nieregularne miesiączki,łysieje,jest mi słabo i jestem senna.Wydaję mi się ze to anemia albo coś z tarczycą,sama nie wiem.Odzywiam się źle,obiady raz góra 2 razy w tygodniu(jak juz jem to mało)Waze ok,nie jestem chuda.Myślicie ze jak sie wylecze to towszystko minie?szczególnie ta cera się poprawi?wyglądam chora i to wiem i czuje.

Gość gość
zrób morfologię krwi. podejrzewam anemię.

Cześć Hawetta! Miałam takie same objawy jak Ty.Blada,bez życia,szybko się męczyłam,sińce pod oczami,robiło mi się słabo,jak wyszłam na zakupy nie miałam siły wrócić do domu.Idź do endokrynologa to prawdopodobnie tarczyca.Albo idź do lekarza rodzinnego i poproś o skierowanie na badanie TSH(to na tarczyce badanie).Wynik powie Ci co z Twoją tarczycą.Pozdrawiam!!!!

Gość Hawetta
a nie czasem brak seksu? bo od trzech lat ani ani...kolega nie chciał ze mną bo twierdzi , że wyglądam jak Habetta. jestem załamana!