Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wasze HI TY i KITY z Biedronki

Polecane posty

Gość gość
Kupuję tam zawsze płyn micelarny, większość nabiału (masło łaciate, maślanka, mleko- ze względu na dobre ceny), ryby mrożone też są dobre, tak samo jak śledzie w śmietanie. Ziemniaki do gotowania i do pieczenia- podoba mi się taki podział bo faktycznie świetnie się nadają do tego do czego są przeznaczone. Owoce i warzywa, praktycznie zawsze świeże i dobre, kokosy lubię tam kupować bo w hipermarketach kilka razy trafiłam na skwaśniałe w środku mimo że wydawały się być ok. Tampony też kupuję albo tam, albo w rossmanie, kupuję też zawsze żel do wc w takiej tubce do wyciskania, bo zawieszek nie mogę używać. Warzywa konserwowe- groszek, fasolka, kukurydza. Ze słodyczy- czekolada mleczna z orzechami, lubię taką napakowaną orzechami i to całymi a nie siekanymi. Często też mają fajne właśnie jakieś artykuły sezonowe czy akcje, świetne sosy były na "włoskich smakach", teraz portugalskie owcze sery. W koszach nieraz trafiałam coś do domu, kupowałam trochę przyborów kuchennych, szklanki, ścierki. Nieraz kupuję tam cięte kwiaty. Sok jabłkowy z kranikiem też mają w dobrej cenie. No i piwo :) Za to kity-zdecydowanie płyn do naczyń, szampony do włosów, papier toaletowy (mało wydajny i się rwie), niesmaczne pieczywo, z wędlinami też trochę słabo, chociaż kaszankę biedronkową lubię. Brakuje mi tam też lepszych jajek i rzadko można znaleźć pełnoziarnistą mąkę i makaron. Z dań gotowych jadłam tylko pierogi z kapustą i przyznaję że jak na kupne- są naprawdę ok.

Gość gość
w biedrze jest okropne piwo

Gość gość
kit maszynki do golenia skino chusteczki dada wino sangrita czy jakoś tak hit płyn eden wafelki śmietankowe herbata earl grey srajtaśma melodia ale ten biały, różowy mi śmierdzi karma dla psa ta długa nie w puszce :P pies zajada tez rożne przysmaki np kurze łapki albo ucho świni parówki kilogramowe syf ale smaczny jak dla mnie

Gość gość
Hity: - bagietki czosnkowe - mrożonki wszelkie warzywne - frytki - śmieci w stylu chipsy, chrupki - cisto francuskie - jogurty te warstwowe - worki na śmieci zapachowe - kiełbasa zywiecka i regionalna ( mąż to tylko je i ciągle kupuje) - szampan za 5 zeta ( smiejcie się ale naprawdę mi smakuje) - ciasteczka wafelki w czekoladzie orzechowej Kity - tabsy do zmywarki - parówki z kurczaka ( ble !) - przecier pomidorowy - makarony poza tymi z durum - kret do rur

Gość gość
Okropne piwo? Hm, nie czułam różnicy, kupuję Lecha, piłam kiedyś dla porównania jednego z Biedronki a drugiego z innego sklepu i nie mogłam w ciemno powiedzieć który jest który... że syf- pewnie tak, ale raczej nikt nie pije piwa dla zdrowia :)

Gość gość
hity słodyczowe: wafelki takie w dużym kartonie herbatniki w polewie czekoladowe pałeczki z nadzieniem płynnym, nie pamiętam nazwy a KIT nad kitami to żelki na luz, kiedyś były w rożnych "smakach", kształtach. gumowe świństwo, bez smaku. nawet jak miałam maksymalny spad na słodycze i dżem ze słoika wyjadałam to tego ścierwa nie dałam rady

Gość gość
Jeszcze zapomniałam z hitów o tym soku z kranikiem i surówkach do obiadu oraz z kitow o podpaskach

Gość gość
hity tampony kity plyny do naczyn

Gość gość
Oj tak, tabletki do zmywarki, zresztą tak samo jak środek do mycia toalet i proszek/saszetki do prania naprawdę do bani... chociaż uniwersalny płyn do mycia podłóg ok moim zdaniem.

Gość gość
Gosc 21;38, ale ty glupiutka jestes:)naucz sie odrozniac chemie od"chemii" w wodzie mineralnej

Gość gość
ktoś mówił że nie ma jaj lepszych, a przecież są - z wolnego wybiegu

Gość gość
od razu mówię, że w biedronce bywam tylko wakacyjnie, zatem wymienię to co kupuję i lubię (bo czytam metki, więc jakos sie specjalnie jeszcze nie nacięła,): papryczki nadziewane serem - zwłaszcza czeresniowe, kabanosy, chipsy, golonkę raz kupiłam tez była dobra, gotowce na grila, wino mołdowskie w litrowej butli z uszkiem, dzieci lubią serki homo, masło ekstra może być,

Gość gość
Mieso mielone z szynki dobre,sucha karma dla psa nie dobre proszki do prania,tabl do zmywary, ja kupuje tam zmywaki do garow,scierki do kurzu,worki na smieci,zarowki,makaron gniazda taki podroba goliarda,nie lubie tych sliskich,biedronkowych makaronow surowki swieze dobre sa,kielki,losos

Gość gość
A po sledziu w smietanie mialam sraczke 2dni:):D

Gość gość
fajnie dzięki wam wypróbuję nowe rzeczy po które jakos nie sięgałam jak np. szampon, płyn pod prysznic, płyn micelarny, ręcznik mega rolka, płyn eden :) Moje hity to: masło 82% i osełka rurki tasso czekoladowe i waniliowe PYCHA! suszone pomidory w zalewie z kaparami, pomidory w puszce, przecier pomidorowy, makaron razowy, chipsy, sushi, ser królewski płyn dla dzieci do kąpieli Pinio tabletki do zmywarki, pachnące worki na śmieci płyn do mycia naczyń, xxx Kity: pieluchy dada pieczywo, czekoladki z nadzieniem mlecznym - fuj jak margaryna w środku! proszki do prania, jogurt naturalny,

Gość gość
jak dla mnie prawie wszystkie artykuły z Biedronki sa OK, sa nie tylko firmy Biedronka bo tez i znanych firm tylko w Biedronce sprzedawane,np czekolada jest i magnum i wedel tak samo np jugurty sa i fruvita cos tam i danonki ale z kitów to na pewno wszystkie pieczywo-jest okropne i wole pofatygowac się do piekarni a takze sałatka warzywna z jajkiem osttanio znalazłam w jednym opakowaniu az 3 kawałki folii mało tego nie połknełam.

Gość gość
Pracuje W biedronce. Pieczywo wypiekamy w piecu, tak samo i ciastka. Ciastka, chleb, paczki wszystko zamrożone w lodowce mamy :-) pieczywo ktojone i bułki jedynie z spc jest.

Gość gość
Przepraszam chleb nie jest zamrozony. Ja pomimo ze robie W biedronce to zakupy robie w Carrefoura :-D większy wybór.

Gość wifigdańsk
sa worki na smiec***achnące? o nie wiedzialam,musze wypróbowac:)

Gość gość
A czemu uwazacie ze makaron jest niedobry. Ja kupuje i nie zauwazylam zeby byl do d..y. sorki Moj hit to jogurty grecki Kit pieczywo zdecydowanie

Gość gość
Nie wiem jak innym, ale mnie mixy swiezych salat i mleko z butelki z zolta nakretka po prostu smierdza. Sok z kranikiem smakuje jakby byl slodzony, choc na opakowaniu pisze, ze jest bez dodatku cukru. Mam w domu sokowirowke wiec wiem jak smakuje czysty sok z jablek i wiem, ze nie jest tak slodki jak kwasny. Ten z Biedy to przy domowym ulepek. Moja sasiadka czesto kupuje twarog w kubelku na sernik i bardzo go wychwala. Moj tata kupuje lososia w plastrach i sobie chwali. Raz kupil koreczki sledziowe i tez byly ok. Plyny do naczyn z Biedy (i te tansze i drozsze) to jakas pomylka. Strasznie rzadkie. Baterie plauszki maja za to bardzo wydajne. Markowe, ale nie pamietam producenta (naja tylko ta jedna firme, takze nie da sie pomylic).

mnie z biedronki prawie nic nie pasuje, a z tanich sklepów wolę Netto

Gość gość
Kupuje czasem u nich desery mleczne Aero i inne markowe, jakies jogurty pitne. Ale nie biedronkowe, tylko normalnych producentow. Z biedronkowych probowalam chyba tylko kaszki (podrobki Smakiji), bo miala podobny skkad i smak, ake nie pamietam nazwy. A moze to byla lidliwa... nie pamietam. Napoje sojowe (mleko sojowe) z Biedy jest ochydne. Smakuje jak zelatyna albo inny zagestnik. Niezle sa za to grissini (ale to nie buedrinkowy produkt tylko importowany).

Gość gość
Czasem fajne rzeczy rzucaja do koszow. Jakies tenisowki dzieciece, niemieckie klocki drewniane w wiadrze, itp.

Gość gość
Jogurty naturalne maja niesmaczne.

Gość gość
Ostatnio kupiłam tam książeczki z ćwiczeniami głosek. Rewelacja.

Gość gość
Ostatnio kupiłam tam książeczki z ćwiczeniami głosek. Rewelacja.

Gość gość
Serek mascarpone Pizza z pieca kamiennego Wafelki estella Ser liliput Ręczniki kuchenne Ciastka kruszynki Herbata roobois i remsay Jogurt grecki Kitow nie ma bo ich nie kupuje.

Gość gość
Tu autorka.do biedronki jezdze glownie po pieluszki dada,chusteczki mokre,musy w tubkach,czasem kaszki bobovita.przy okazji to maslo 82%,worki na smieci,raz trafilam zapachowe

Gość gość
bułki ciastka kruche Bonitki mix sałat, rukola masło kefir Tola smietanka 30% mleko sok Tropicana sok pomaranczowy Melly poledwica sopocka bukiet warzyw na zupe papier toaleotwy Queen chusteczki Queen plyn do plukania Eden plyn do szyb Cler