Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skora po solarium

Polecane posty

Gość gość

Wtam. Zaczelam chodzic na solarium. Ostatnio troche sie popazylam bo poszlam na 10 min i teraz schodzi mi skora. Problem w tym ze opalilam sie i teraz mam biale plamy :o nie wiem co mam zrobic. Czy uzywac peelingow aby ta spalona skora zeszla i zaczac chodzic od nowa czy nic z nia nie robic i chodzic dalej aby wyrownac kolor?:( pomozcie prosze bo robi sie coraz cieplej a ja mam plamy na dekoldzie i rekach :(

Gość gość
po pierwsze zmien solarium a po drugie myj sie myjka zeby ta skora schodzila smaruj balsamem i chodz dalej na solarium by sie kolor wyrownal

Gość gość
Mysle ze zmiana solarium nic nie da . W innym tez sie moge spalic.. kurde a chcialam.sie szybko opalic i teraz mam.:p wygladam jak krowa :d dobrze ze nogi brzuch i telek to ominelo

Gość gość
ale chodzi o to,ze w dobrym solarium nawet jak zejdzie ci skora nie bedziesz miala bialych plam. ja tez ostatnio bylam na 15minut i przez 2 dni nie moglam na tylku usiasc. skora schodzila jednak zadnych plam nie mialam. moze stare lampy tam sa?

Gość gość
Lampy sa nowe. To solarium niedawno powstalo. Mam biale plamy bo opalilam sie i teraz skora mi schodzi i te plamy biale to wlasnie ta moja nie opalona skora pod ta spalona.. i nie wiem co mam zrobic :o czy poczekac az ta spalona zejdzie i dalej chodzic czy tylko ja zluszczac i dalej chodzic. ?:p nie chce czekac z jednej strony az cala sama zejdzie bo wiadomo coraz cieplej jest i ile mozna z dekoldem pod szyje chodzic z rekami nie mam takiego duzego problemu bo skora schodzi tylko od ramion do lokci.

nawilżaj dobrze skórę, no i delikatnie peelinguj często. Osobiście polecam na min. 2 tygodnie przed opalaniem łykać tabletki z beta karotenem. Z własnego doświadczenia wiem, że to pomaga zdobyć ładną, trwałą opaleniznę oraz uniknąć poparzeń.

Gość gość
za dlugo. ja chodzę na 7 minut, raz na 1,5tygodnia. przy jasnej karnacji to wystarczy.