Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co za patologia

Polecane posty

Gość gość

Czytam i nie wierze. Tu się wypowiada masa matek, które by tłukły dzieci, które w jakiś sposób zrobią coś źle... Ku/rwa przecież to tylko dziecko... Takie się czujecie silniejsze nad małym nieporadnym dzieckiem, które wam nie potrafi oddać? Karma zawsze wraca. Niech później to dziecko katuje was tak samo jak wy je...

Gość gość
klaps a katowanie to wyraźna różnica, psychopatko

Gość gość
Sory ale ja nie czytałem nic o tlukacych dzieci markach ,dawaj link

Gość gość
Też nie czytałem o tym. Klaps to nie katowanie psychopatko :D

Gość gość
I tak powinno byc. Wszystko powinny odczuc matki na własnej skurze to co zrobily dzieciom. Jestem za oddaniem z nawiaska

Gość gość
gość dziś I tak powinno byc. Wszystko powinny odczuc matki na własnej skurze to co zrobily dzieciom. Jestem za oddaniem z nawiaska x Tyle błędów ortograficznych w jednym zdaniu...

Gość gość
Wam też niech dziecko jak podrośnie daje klapsy, ale prosto w twarz. Tak wychowacie, tak macie. A osoba pisząca sama ze sobą w trzech pierwszych kom (widać po pisowni itp) niech się zajmie swoja patologią i przygotuje na najgorsze ;)

Gość gość
Gorsza jest przemoc psychiczna ,dostaniesz klapsa i przez chwile pobili,a ja do tej pory czuje bol jaki mi matka zadała a mam już 30 lat.

Gość gość
Dokladnie podrosna i wam w*******la w te glupawe geby. Myyslicie ze klapsem cos zalatwicie??? A gdybyscie wy czegos nie rozumialy i ktos was mialby po tylku lac?:o

Gość gość
bezstresowe wychowanie gwarantuje patologiczne zachowania w przyszłości, dzieci muszą mieć respekt i szacunek do dorosłych

Gość gość
Szacunek przez strach to wciąż nie jest szacunek :) Nie potrafisz zdobyć szacunku sama z siebie tylko przemocą? To strach a nie szacunek. Widzisz różnice?

Gość gość
Poza tym szacunek działa w dwie strony. Nie szanujesz swojego dziecka. Nie licz, że ono będzie szanowało ciebie.