Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zauwazylam ze ludzie pijący regularnie alkohol nie choruja na raka i inne rzeczy

Polecane posty

Gość gość

alkohol chroni przed rakiem i chorobami.. znam wielu sąsiadów ktorzy pija regularnie wódkę a wręcz sie upijają i naprawde zyja w dobrym zdrowiu..\ moj ojciec jest alkoholikiem i zdrowy jak byk..

Gość gość
moja ciotka dużo piła i zmarła na raka płuc,mój dziadek pił i zmarl na raka płuc,mój drugi dziadek nigdy nie pił i zmarł na raka jelita,moja babcia nigdy nie piła i zmarła na raka jelita,tak wiec pól na pół

Gość gość
bzdury, masa pijaków zmarła na raka

Gość gość
autorka ma rację cos w tym jest.. ja tez znam sporo chudych niedojadających ale za to alkoholików i oni dobrze się mają..

Gość gość
No to niestety się mylisz :( obserwuję odmienny trend

>>>zauwazylam ze ludzie pijący regularnie alkohol nie choruja na raka i inne rzeczy<<< Bo umierają zanim powolny rak ich dopadnie :D.

Gość gość
cos w tym jest

Gość gość
Sa chudzi bo niedojadają tego całego syfu co jedzą inni ludzie którzy nie chleją

Gość gość
Ja tam znam multum ludzi pijących albo i chlejacych i po umierali na raka , nie ma reguły. ...

Gość gość
ale podobno regularne picie niewielkich ilości alkoholu daje pozytywny wpływ na zdrowie, zwłaszcza czerwone wino. Tak jak czytam czasami o tych rekordowych stulatkach to bardzo często piją lampke czerwonego wina praktycznie codziennie

Gość gość
Tak się tylko wydaje, że chleją, chleją i nic im nie jest.. Ale po jakimś czasie przychodzą raki i inne.. A zresztą co nazywasz zdrowiem? Widziałaś jak wyglądają alkoholicy? Jak chodzą? Częśto wychudzeni, z nosem czerwonym, worami pod oczami na pół twarzy, z trzęsącymi się rękami.

Gość gość
Kurde nie załamuj mnie. A już myślałam że teść ma policzone dni a on się konserwuje widzę ojej ...

Gość gość
nie wiem jak to jest z tym rakiem, ale rzeczywiście czasami pare dni potrafi boleć mnie żołądek, nie pomagają leki, wypije kilka piwek i w mig odchodzi

Gość gość
moj ojciec ma 60 lat i cale zycie pil i juz nie pije 10 lat a zdrowie ma takie ze zazdroscic..na nic nie choruje...poprostu mega zdrowy czlowiek.a je niezdrowo i same wędliny konserwowane i boczki ..poprostu powinien z tego mięsa juz raka dostac dawno..ale widac alkohol go zakonserwowal.