Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Elfka9023

Nieśmiałość

Polecane posty

Odkąd pamietam byłam nieśmiala nawet wstydziłam rozmawiac sie ze swoja bratem jakos nigdy nie mielismy normalnych kontaktow ze soba. Chodze do szkoly gdzie wszyscy sie znaja bo jestesmy z tej samej miejscowosci wiec mam kilku przyjaciol lecz gdy idziemy gdzies grupa i poznajemy nowe osoby to ja zawsze staram sie trzymac przy innych bo nie mam odwagi zagadac do kogos nowego czasem mam tak ze jak juz poznalam kogos to pozniej i tak sie wstydze sie przed nia odtworzyc to jest bolesne. Ostatnio zapisalam sie na dodatkowe zajecia bo chcialam sie odtworzyc lecz wyszlo na tym ze za nim weszlam do klasy cala bylam czerwona i siadlam w pierwszej lawce bo nie mialam odwagi przy kims siasc. Zapisalam sie do grupy ktora juz dobrze sie znala i jakos nie chcieli kolo mnie siasc nawet jak pani prosila i wtedy juz sie zalamalam i robilam sie jeszcze bardziej czerwona pomyslalam ze za chwile pani mnie sie spyta czy dobrze sie czuje lecz jakos skonczyla sie lekcja. Chcialam dodac ze zawsze mama mnie rozpieszczala ale chyba nie wiedziala ze zle robi bo ja teraz nie potrafie sobie radzic w zyciu i mam problem. Mam tez takie chwile ze robie z siebie idiotke bo robie niektore rzeczy szybko bez pomyslenia ale to przez nerwy a najgorsze jest to ze gdy musze cos przeczytac na srodku klasy to juz koniec rece mi sie poca i trzesa i wtedy juz nie daje rady . bardzo prosze o pomoc

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować