Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co jesc zeby miec sile?

Polecane posty

Gość gość

Mam malutkie dziecko,nie dosypiam nie dojadam czasami na kanapkach caly dzien nic cieplego nie zjem bo nie mam czasu zrobic.Nikt praktycznie mi nie pomaga.Czasami nie mam sily isc na spacer.Staram sie jesc odzywczo ale to chyba za malo bo po prostu nie zawsze mam obiad i wartosciowy posilek.Np mam rosol wiec pije ta zupine i zapcham sie makaronem,kurczaka z zupy zjem.Ale ile mozna jesc to samo.Czuje ze w ogole nie mam sily...

Gość gość
jesteś samotną matką kotku? chętnie zajmę się Twoją pipką:) piszesz że nikt Ci nie pomaga to rozumiem że sama dziecko wychowujesz

Gość gość
Dzieki za odpowiedz.A teraz spadaj na szczaw na watki dla debili.

Gość gość
A z moja pipka wszystko ok i ma sie nia kto zajmowac.Jesli tak bardzo chcesz mi pomoc to prosze bardzo mam sprzatanie mozesz umyc okna i ugotuj cos najlepiej na kilka dni o ile potrafisz...a pozniej baj baj

Gość gość
Tu autorka tematu. Kusie klientów chętnie goszczą w mojej pipce.

Gość gość
9:30 chętnie Ci umyję okna i nie musisz mi płacić, wystarczy że się kotku seksownie ubierzesz, pasuje Ci kotku?:)

Gość gość
Same zjeby na tej kafeterii.Dzieki za rady nie ma co ! Sami debile.

Gość gość
Autorko tematu nie udawaj cnotki bo faceci nie lubią udawania.

Gość gość
Zjedz jajecznicę, kawalek mięsa, albo plaster szynki, zrób sobie twarozek z bialego tlustego sera ze smietaną, bulka z zóltym serem... Mięso i nabial dają siłę...trzymaj się. W Lidlu przy kasach jest magnez, do rozpuszczenia w wodzie, jest tez osobno multiwitamina. Kup obie rzeczy, wrzuc po jednej pastylce do szklanki naraz, i pij raz dziennie. Naprawdę działa.